Η ομάδα του Αλέξη Κωνσταντόπουλου επικράτησε με 0-2 του Πανθηραϊκού

Επιστροφή στις νίκες για τον Α.Ο. Πύργου

Στις νίκες επέστρεψε ο Α.Ο. Πύργου καθώς επικράτησε με 0-2 του Πανθηραϊκού. Το ματς πραγματοποιήθηκε κάτω από συνεχή κι έντονη βροχόπτωση. Η ομάδα του Αλέξη Κωνσταντόπουλου, μετά τη νίκη της αυτή, έφτασε τους 12 βαθμούς και συνεχίζει να ελπίζει για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον όμιλο.

Τώρα όσον αφορά στο ματς, η φιλοξενούμενη ομάδα παρατάχθηκε στον αγώνα με αρκετές απουσίες, καθώς η αποστολή του Πύργου ήταν μόλις 13 παίκτες. Παρ' όλα αυτά έδειξε ανωτερότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κι έφτασε δίκαια στη νίκη και στην εξασφάλιση των τριών βαθμών. Από την πλευρά του ο νεανικός Πανθηραϊκός έδειξε πάρα πολλά καλά στοιχεία, απέναντι σε μία ομάδα πιο έμπειρη αγωνιστικά. Ο Πύργος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι πιέζοντας από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και μάλιστα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Κυριότερες ευκαιρίες δημιουργήθηκαν από τους Δαβίλα και Σελιστάι. Ο Πανθηραϊκός προσπάθησε να νικήσει τον Τσουκαλά, κυρίως με μακρινά σουτ, όμως ο έμπειρος γκολκίπερ δεν είχε κανένα πρόβλημα στο να αποκρούσει τη μπάλα.

Μόλις το 2΄ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, μετά την σέντρα – σουτ του Παπαθανασίου από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πήρε μία περίεργη τροχιά και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Ξαγοράρη, ο οποίος αν και προσπάθησε να αποκρούσει δεν τα κατάφερε.

Το σκορ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε, με τον Πύργο να πηγαίνει προηγούμενος στο σκορ στα αποδυτήρια. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Πανθηραϊκός πίεσε για την ισοφάριση, όμως το σουτ του Ξαγοράρη πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Τσουκαλά. Στο 60΄ ο Πύργος διαμόρφωσε το τελικό 0-2 χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Μαναριώτης.

 

Πανθηραϊκός – Α.Ο. Πύργος 0-2

Σκόρερ: 2΄ Παπαθνασίου, 60΄ Μαναριώτης

Διαιτητής: Μαλολλάρι, Βοηθοί: Ζαράνης - Νάκα

Πανθηραϊκός(Δημήτρης Κρεμμύδας): Ξαγοράρης Π., Καρράς, Kocaqi, Μαλούσι, Σέχου, Φέγγης, Lamaj, Βαμβακούσης, Βενιέρης, Δαμίγος, Παπαβασιλείου.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Ξαγοράρης Γ., Παπαδόπουλος, Ρούσσος, Φύτρος, Μέση, Διονυσόπουλος, Ζαρογιαννόπουλος, ενώ την αποστολή συμπλήρωσαν οι Λλέσι και Βεζύρης.

ΑΟ Πύργου (Αλέξης Κωνσταντόπουλος): Τσουκαλάς, Παπαθανασιου, Μαντούσης, Νομικός, Πάγια, Φύτρος Σ., Κρεμμύδας(15’ λ.τρ. Φύτρος Μ.), Δαβιλάς, Μαναριώτης, Σελιστάι, Λούκα, ενώ την αποστολή συμπλήρωσε ο Κλουβάτος.