Ήττα με 3-0 της Μυκόνου από την πρωτοπόρο του ομίλου Ηλιούπολη

  • Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022 - 06:26

Την ήττα με 3-0 γνώρισε από την Ηλιούπολη η ομάδα της Μυκόνου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Μυκόνου είχε εξαρχής μία πάρα πολύ δύσκολη αποστολή, αφού απέναντι της είχε ένα σωματείο το οποίο κάνει πρωταθλητισμό κι έχει στόχο την άνοδο. Η Ηλιούπολη από την πλευρά της επιβεβαίωσε τα προγνωστικά καθώς ήταν καλύτερη κι έδειξε από την αρχή πως ήθελε μόνο νίκη στο ματς. Οι γηπεδούχοι από την έναρξη του αγώνα ανέλαβαν την ηνία του αγώνα, ήταν καλύτεροι και ταυτόχρονα έλεγχαν τον ρυθμός της αναμέτρησης. Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ, αν και έλεγχε τον ρυθμό μέχρι το 26’ δεν είχε δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία, καθώς η Μύκονος είχε καλές αμυντικές τοποθετήσεις. Στο 26’ όμως ήρθε ο Τσασταρής με δυνατή κεφαλιά να νικήσει τον Διαμαντή και να ανοίξει το σκορ στο παιχνίδι, κάνοντας το 1-0 την Ηλιούπολη. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία για γκολ, καθώς ο αρχηγός της Ηλιούπολης στάθηκε άτυχος σε κοντινή προβολή που επιχείρησε, αφού είδε τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Διαμαντή. Δύο λεπτά αργότερα ο Ταβάρες βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της ομάδας της Μυκόνου.

Στο 41’ ο Σάμιος με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον γκολκίπερ της Μυκόνου κι έκανε το 2-0 σε ένα κομβικό σημείο του ματς.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους να έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα στο σκορ.

Με την έναρξη της επανάληψης η Μύκονος προσπάθησε να αντιδράσει και με τον Κεμπέ δημιούργησε τη δική της καλή στιγμή στην αναμέτρηση. Όσο ο χρόνος περνούσε η Ηλιούπολη αποκτούσε μέτρα εντός αγωνιστικού χώρου κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πιέζει και πάλι την άμυνα της Μυκόνου. Ο Γιώργος Γεμιστός στο 80’, πήρε τη μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή και με ωραία ντρίπλα βρέθηκε εντός αυτής και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Διαμαντή, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 για τους γηπεδούχους.

Η Μύκονος τώρα θα κυνηγήσει τα επόμενα δύο παιχνίδια που ακολουθούν ώστε να πάρει μία βαθμολογική ανάσα καθώς πλέον οι ομάδες που βρίσκονται από κάτω της έχουν ξεκινήσει να την πιέζουν. Η ομάδα του Θεόφιλου Παχατουρίδη έχει δύο ματς στη Μύκονο, καθώς θα φιλοξενήσει στο γήπεδο του Κόρφου τον Άγιο Ιερόθεο και την Σαντορίνη.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Χαντές): Τσάκαλος, Πολίτης (73’ Λάμπη), Μπουσάι, Κρητικός, Τσατσαρής (84’ Κουτσογκίλας), Μαλάι, Ταβάρες (84’ Γάγγος), Σάμιος, Γεμιστός (84’ Κράσι), Ζέλο (73’ Κωστόπουλος), Ντινιωτάκης

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Παχατουρίδης): Διαμαντής, Σπυρόπουλος (46’ Λεσάι), Κέμπε, Σούλης, Μάρκου, Καλτσάς, Αργυρόπουλος (62’ Κατσικαλάκης), Αχείμαστος, Σερέπας, Ντουσάι (75’ Λούα Γιόσεφ), Παρασκευάς (70’ Μπρούνο).