Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Σαντορίνη και Χαραυγιακός

Με τον έναν βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε στη βάσης της η ομάδα της Σαντορίνης, μετά το 1-1 με τον Χαραυγιακό. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι άφησαν δύο πολύτιμους βαθμούς στο δημοτικό στάδιο Ηλιούπολης, όμως συνεχίζει τη δική της αντεπίθεση.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 20’ έπειτα την κεφαλιά ψαράκι του Συρεγγέλα.

Ο Χαραυγιακός παρά την πίεση των φιλοξενούμενων έμεινε μέσα στο παιχνίδι να πάει στα αποδυτήρια με το εις βάρος του 0-1 και στην επανάληψη ισοφάρισε στο 64΄ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση φάουλ του Κοζάκη.

Στο 70΄ ο Βαλιούτης πήρε πρόωρα το δρόμο προς τα αποδυτήρια μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με έναν παίκτη λιγότερο. Οι φιλοξενούμενοι, παρά την αριθμητική τους υπεροχή, δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της νίκης, με αποτέλεσμα το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Από το παιχνίδι να σημειώσουμε επίσης πως αποχώρησε ο Δαβίδ Ιβανίδης με σοβαρό τραυματισμό στο χέρι. Ο παίκτης χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς υπέστη κάταγμα στο χέρι.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Τσαγανού-Μαυρομάτης (Δυτικής Αττικής)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Αραμπατζής, Βαλιουτής, Γερόλυμος, Κουκοβίνης, Κούτρας, Κουτσογκίλας, Κοζάκης, Φέκας, Γιαννής (46' Μαλακλατζίου), Κουτσούμπας (96' Αναστασίου), Πλούμης (95' Γιαννόπουλος)

ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020 (Νίκος Παντέλης): Φαρμάκης, Ερρίκος, Κουρέλας, Μπιρμπίλη, Μάγκας, Ιβανίδης (25' λ.τρ. Κρέτσι (75' Μπονέτι), Παπαδόπουλος, Σιμιτζής, Συρεγγέλας (75' Ντρούγκας), Πολύζος, Ζγκούρη.