Με νίκη (3-0) επί του Πανθηραϊκού έκλεισε την πρώτη φάση ο Πανναξιακός

Χωρίς να ανεβάσει ρυθμό ο Πανναξιακός επικράτησε, στο βαθμολογικά αδιάφορο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, του Πανθηραϊκού με 3-0. Το ματς πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Νάξου, με τους γηπεδούχους, πριν την έναρξη του αγώνα, να έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλό τους. Μάλιστα οι γηπεδούχοι που αγωνίζονται στην Β΄ φάση του πρωταθλήματος με την Ελλάς Σύρου στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, δεν έτρεξαν τόσο όσο στα προηγούμενα ματς, καθώς ήθελαν να κρατήσουν δυνάμεις εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο αγώνας είχε μέτρια εικόνα με τους γηπεδούχους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του ματς, απέναντι στην νεανική ομάδα του Πανθηραϊκού. Από την πλευρά της η ομάδα της Σαντορίνης έπαιξε όσο καλύτερα μπορούσε καθώς απέναντί της είχε ένα ισχυρό σύνολο όπως είναι αυτό του Πανναξιακού. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (43΄) καθώς οι φιλοξενούμενοι μέχρι τότε είχαν κρατήσει μακριά από την εστία τους, τους παίκτες του κ. Μαυρομάτη. Στο 43΄ ο Ζανελάρη με ατομική ενέργεια απέκτησε πλεονέκτημα και στη συνέχεια είδε τον ερχόμενο από πίσω Κωστόπουλο. Ο δεύτερος με ωραίο πλασέ σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρούσσου.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε πάνω – κάτω την ίδια εικόνα καθώς οι γηπεδούχοι πίεζαν και οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν. Ο Ντάσιος ήταν αυτός που έκανε το 2-0 για τον Πανναξιακό, μετά από σουτ από πλεονεκτική θέση. Το τελικό 3-0 για τους γηπεδούχους το διαμόρφωσε ο Κωστόπουλος μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Πανναξιακός (Μαυρομάτης): Σιμιστήρας, Ανεβλαβής (81' Φράγκου Ν.), Μανδηλαράς, Κωστόπουλος (81' Φράγκου Ερ.), Λουβερδής, Πιτταράς (81' Τζάϊ), Σέμε, Κόντη (18' Ντάσιος), Ζανελλάρη (60' Βαθρακοκοίλης), Ψαρρός, Χαντζής

Πανθηραϊκός (Κρεμμύδας): Ρούσσος (46' Σιγάλας), Κοτσάκι (84' Φύτρος), Σέχου (61' Παπαβασιλείου), Μαλούσι, Κράσι Ε., Φέγγης, Βεζύρης (68' Ζαρογιαννόπουλος), Βαμβακούσης, Ξαγοράρης (68' Κράσι Λ.), Δαμίγος (68' Παπαδόπουλος), Γαλανός (61' Διονυσόπουλος).