Στον τελικό κυπέλλου ο Πανναξιακός, νίκησε 1-0 την Άνω Σύρο

Ο Πανναξιακός είναι η πρώτη ομάδα που έκλεισε θέση στον τελικό του κυπέλλου Κυκλάδων, καθώς επικράτησε της Άνω Σύρου με 1-0. Το συγκρότημα του Μάρκου Μαυρομάτη ήταν καλύτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κι έφτασε δίκαια στη νίκη και την εξασφάλιση του εισιτήριου που οδηγεί στον τελικό του θεσμού. Το σκορ βέβαια δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, καθώς οι γηπεδούχοι έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες. Από την πλευρά του ο Χρήστου έδειξε για ακόμη μία φορά πόσο καλός γκολκίπερ είναι και πόσο βοήθησε τη φετινή σεζόν την Άνω Σύρο.

Τώρα, όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, η Άνω Σύρος μπήκε στο ματς με στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα το κατάφερε, αφού χρειάστηκε να φτάσουμε στο 88΄ και ο Πανναξιακός να βρει στόχο. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 ποδοσφαιριστές καθώς ο Μ. Σαγκινέτος δέχθηκε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή λόγω διαμαρτυριών στο 98΄. Κόκκινη κάρτα δέχθηκε και ο Χρήστου μετά το τέλος του αγώνα, αφού διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Νάξου σημειώθηκε στο 88΄ με τον Ντάσιο, ο οποίος μετά από φάση διαρκείας, με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χρήστου.

Πανναξιακός – Άνω Σύρος 1-0

Διαιτητής: Χατζόπουλος | Βοηθοί: Κουζούμης - Ρούσους Γουιδος.

Πανναξιακός (Μαυρομάτης): Σιμιστίρας, Καράι, Ανεβλαβής, Κωστόπουλος, Λουβερδής, Καλαβρός, Σέμε, Πρεβόλης (89΄ Πιτταράς Ν.), Βαθρακοκοίλης (61΄ Ντάσιος), Ψαρρός, Μανδηλαράς.

Άνω Σύρος: Χρήστου, Σλαβίδης, Αργυρός, Τρόκα, Ηλιάδης (85΄Λούβαρης), Μπλάμο, Δεναξάς, Σαγκινέτος Μπ., Σαγκινέτος Ν., Ξαγοράρης, Μπάιλας (91΄ Ρούσσος).