Ισόπαλο με 0-0 έληξε το παιχνίδι της Κ15 που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ερμούπολης

Έμειναν στο μηδέν ΕΠΣ Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι της μικτής ομάδας Κ15 της ΕΠΣ Κυκλάδων με την αντίστοιχη ένωση των Δωδεκανήσων. Οι Κυκλαδίτες αν και ήταν καλύτεροι κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στη δική τους πρεμιέρα και να μπουν με το δεξί στα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής των Εθνικών ομάδων.

Οι αθλητές του κ. Γατσέλου έφτασαν σε δύο περιπτώσεις κοντά στο γκολ με τον Χάμζα στο 20΄ και στο 24΄ με τον Καλλίγερο στο πρώτο ημίχρονο. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση, πίεσαν αρκετά, όμως οι Κυκλαδίτες με την καλά οργανωμένη άμυνα δεν κινδύνεψαν. Οι γηπεδούχοι στο 63΄ είχαν την μεγαλύτερή τους ευκαιρία, καθώς ο Καμπάνης από απόσταση ενός μέτρου δεν κατάφερε να νικήσει τον Σακελλιάδη, καθώς η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος και οι δύο Ενώσεις πήραν από έναν βαθμό.

Διαιτητής: Ζαράνης | Βοηθοί: Αγγέλου, Σαμοθράκης

ΕΠΣ Κυκλάδων (Γατσέλος): Μπεσίρι, Ρούσσος Α., Κρίσπης, Σέχου, Μοσχάτος, Καλλίγερος, Ρουστέμι (56' Σκανδάλης), Μπίμπα, Αλιφιέρης, Χάμζα, Καμπάνης (78' Ρούσσος Δ.)

Αναπληρωματικοί: Κουτρούτσος, Ξενάκης, Βαλέττας, Στεφάνου, Τσιγώνιας.

Κ1ΕΠΣ Δωδεκανήσου Κ15 (Τριχιάς): Σακελλιάδης, Καρδούλιας, Πιζάνιας Π., Μουσταφάι, Πιζάνιας Μ., Ντανούσι (78΄Συνεσίου), Ταμπακιανός, Πούμπα (63' Καστρενός), Φρόνας (46' λ. τρ. Λέντζας), Σισώης (63' Θεοχαρόπουλος), Φραγκονικόλας.

Βαθμολογία

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Ε.Π.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

4

2

1

1

0

6

0

2.

Ε.Π.Σ. ΣΑΜΟΥ

3

1

1

0

0

2

1

3.

Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

1

1

0

1

0

0

0

4.

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ

0

1

0

0

1

1

2

5.

Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ

0

1

0

0

1

0

6