Η Ελλάς Σύρου σήκωσε τον κύπελλο του πρωταθλητή Κυκλάδων και βάζει πλώρη για τα μπαράζ ανόδου

Ο τίτλος στην καλύτερη ομάδα των Κυκλάδων

Η Ελλά Σύρου νίκησε με 7-0 το Φιλώτι. στο παιχνίδι που έκλεισε και τυπικά το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων. Το συγκρότημα του Νίκου Βουτσίνου έφτασε εύκολα στη νίκη με 7-0 επί του συγκροτήματος της ορεινής Νάξου και γιόρτασε στο φινάλε του ματς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για το παιχνίδι δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να πούμε καθώς η ομάδα της Ελλάς έφτασε χωρίς ιδιαίτερο κόπο στη νίκη, σε ένα ματς με κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το Φιλώτι από την πλευρά του έδωσε το "παρών" στο παιχνίδι και απέδειξε πως η ομάδα έχει σωστές βάσεις. Η ομάδα από την ορεινή Νάξο ήρθε στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και συμμετείχε στη γιορτή της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την Ελλάς Σύρου.

Η διοίκηση της Ελλάς Σύρου είχε ετοιμάσει μία ωραία γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Φιλώτι, όλοι μαζί πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου.

Από εδώ και πέρα οι Συριανοί θα προετοιμαστούν για τα παιχνίδια μπαράζ που ακολουθούν. Το πρώτο παιχνίδι αν δεν αλλάξει κάτι θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων με τον Ιάλυσο Ρόδου.

Το φιλμ του αγώνα

7΄ άουτ πέρασε η κεφαλιά του Περιάλη από πλεονεκτική θέση.

9΄ τεράστια ευκαιρία με τον Περιάλη με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, ο Ποθητός με υπερένταση κράτησε ανέπαφη την εστία του.

11΄ ο Κοττάκης, στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα με καρφωτή κεφαλιά, την έστειλε στο βάθος της εστίας του Ποθητού κι έκανε το 1-0 για την Ελλάς Σύρου.

15΄ άουτ πέρασε το σουτ του Περιάλη.

19΄ νέα ευκαιρία με τον μεσοεπιθετικό της Ελλάς Σύρου, καθώς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου.

21΄ ο Αντώνης Μαραγκός με προβολή, έπειτα από το φάουλ από τα δεξιά του Περιάλη, νίκησε τον Ποθητό κι έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

25΄ μεγάλη ευκαιρία για τον Περιάλη, ο οποίος νίκησε τον Ποθητό, όμως ο Καραμολέγκος ήταν πάνω στη γραμμή κι έδιωξε τη μπάλα μακριά.

28΄ ο Μ. Πρίντεζης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ασταθή απόκρουση του Ποθητού και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 3-0.

33΄ ο Μπούνας, με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, διαμόρφωσε το 4-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

41΄ ο Ποθητός με εντυπωσιακό τρόπο έδιωξε τη μπάλα στο σουτ του Περιάλη.

55΄ σέντρα σουτ του Σαμανίδη από τα δεξιά, ο Ποθητός με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.

56΄ ο Αργυρός με κεφαλιά, έπειτα από τη σέντρα από τα δεξιά του Μανουδάκη έκανε το 5-0.

69΄ κεφαλιά του Καραμολέγκου, χωρίς πρόβλημα ο Στέλλας.

70΄ ο Σαμανίδης, σε προσπάθεια του έξω από τη μεγάλη περιοχή, είδε τη μπάλα να σταματά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ποθητού.

78΄ ο Συριανός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Φιλωτίου.

79΄ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Προμπονά, ο Στέλλας πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματός του την απέκρουσε.

82΄ σουτ του Συριανού έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Ποθητός χωρίς πρόβλημα απέκρουσε τη μπάλα.

84΄ ο Μπούνας με κεφαλιά, έπειτα από τη σέντρα από τον Σαμανίδη, νίκησε τον Ποθητό κι έκανε το 6-0 για την Ελλάς Σύρου.

86΄ ο Μαϊπάς, με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 7-0 για την ομάδα του Νίκου Βουτσίνου.

Ελλάς Σύρου – ΑΜΣ Φιλωτίου 7-0

Σκόρερ: 11’ Κοττάκης, 21’ Μαραγκός, 28’ Μ. Πρίντεζης, 33’, 84’ Μπούνας, 56’ Αργυρός, 86’ Μαϊπάς.

Διαιτητής: Γιάννης Ζαράνης / Βοηθοί: Μουτάφης – Νομικός

Ελλάς Σύρου (Βουτσίνος – Βασάλος): Παπαδόπουλος (51’ Στέλλας), Λαλάς (Αργυρός), Κολιάκος, Συριανός Αντώνης, Μαραγκός (51’ Οικονομόπουλος), Μανουδάκης, Μπούνας, Μπακατσέλος (18’ λ.τρ. Λούσσας), Μ. Πρίντεζης, Μαΐπάς, Περιάλης (51’ Σαμανίδης).

ΑΜΣ Φιλωτίου (Προμπονάς): Ποθητός, Ν. Μουστάκης, Δ. Μουστάκης, Λογοθέτης, Χουζούρης, Προμπονάς, Κρητικός, Μαργαρίτης, Πενίκου, Κοττάκης, Καραμολέγκος.