Ο Α.Ο. Πάρου νίκησε 4-1 τον Πανθηραϊκό και τον έπιασε στην πρώτη θέση του ομίλου

Ο Α.Ο. Πάρου ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με τον Πανθηραϊκό, καθώς η ομάδα του κ. Τριανταφυλλάκου επικράτησε με 5-2. Οι Παριανοί θέλουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΣ Νάξου για να εξασφαλίσουν ένα από τα εισιτήρια που οδηγούν στο final four του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Δημήτρη Τριανταφυλλάκου ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κι έφτασε σε μία δίκαιη νίκη. Στην προσπάθειά τους αυτή οι γηπεδούχοι είχαν την υποστήριξη των φιλάθλων τους, που από την πλευρά τους δημιούργησαν μία ωραία ατμόσφαιρα. Στο τέλος της αναμέτρησης οι φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο της Παροικιάς χειροκρότησε τους αθλητές για την προσπάθειά τους.

Στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης τώρα, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και μάλιστα πριν ακόμη συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, κατάφεραν να προηγηθούν με 1-0 χάρη στο τέρμα του Δαφερέρα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και να κλείνουν τελικά το πρώτο ημίχρονο έχοντας σκορ ασφαλείας, αφού μετά τα γκολ των Ρούσσου (2) και Μαραγκουδάκη ήταν μπροστά με 4-0. Όπως ήταν λογικό στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μειώσουν και να μπουν και πάλι στο ματς, όμως ο Αλιφιέρης έκανε το 5-1 και κάπου εκεί σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 5-2 με τον Μέμα.

Τώρα, ο Α.Ο. Πάρου ισοβάθμησε με τον Πανθηραϊκό στους 18 βαθμούς, με τη διαφορά όμως πως η ομάδα της Σαντορίνης ολοκλήρωσε τους αγώνες της. Το συγκρότημα του κ. Τριανταφυλλάκου χρειάζεται μόλις έναν πόντο απέναντι στον ματς της Νάξου με τον ΠΑΣ για να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στο final four, εκεί όπου ήδη βρίσκεται ο ΑΠΣ Κύθνου.

Το φιλμ του αγώνα

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Δαφερέρας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Πανθηραϊκού, πήρε αρχικά μία κόντρα και στη συνέχεια με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Πάρου κάνοντας το 1-0.

22΄ ο Ρούσσος από κοντινή απόσταση, έπειτα από την πάσα του Πούλιου, με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (2-0).

36΄ ο Μαραγκουδάκης από μακρινή απόσταση νίκησε τον Παπαϊωάννου για το 3-0.

Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου ο Ρούσσος με σέντρα βρήκε τον Δαφερέρα και ο δεύτερος με πλασέ έκανε το 4-0.

58΄ ο Λέσι με σουτ μείωσε σε 4-1 για τον Πανθηραϊκό.

61΄  νέα δημιουργία του Ρούσσου στον Αλιφιέρη και αυτός απέφυγε όμορφα την έξοδο του τερματοφύλακα και πλάσαρε για το 5-1.

79΄ ο Μέμα μετά από κάθετη πάσα βρέθηκε σε θέση βολής και με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Διαιτητής: Βακόνδιος | Βοηθοί: Κουζούμης - Ρούσσος

AΟ ΠΑΡΟΥ (Τριανταφυλλάκος): Νικολάου Α., Μαραγκουδάκης (78' Νικολάου Χ.), Κρίσπης, Κουρμούκης (63' λ.τρ. Πούλιος Α.), Αποστολόπουλος, Μπίμπα (76' Κοντός), Δαφερέρας, Πούλιος Φ., Αλιφιέρης, Μουρλάς, Ρούσσος (78' Αδάμ).

ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ (Ιωσηφίδης): Παπαιωάννου, Μέση (47 Μπάχνα), Ζαρογιανόπουλος, Σέχου, Κράσι Ε.(41' Μοσχάτος), Παπαβασιλείου(70 Μέμα), Φύτρος (41' Ζαμπέλης), Διονυσόπουλος, Βενιέρης (52' Λέσι), Χαινταράι, Κράσι Λ.(70' Τσάνο).