Η Ελλάς Σύρου παίζει το τελευταίο της… χαρτί στο Μαρκόπουλο

Μόνο νίκη για να μείνει ζωντανή

Στο Μαρκόπουλο πηγαίνει η Ελλάς Σύρου, όπου την Τετάρτη στις 15:00 θα φιλοξενηθεί, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, από την Μαρκό. Η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου, μετά και την εντός έδρας ήττα από τον Άρη Πετρούπολης, ελαχιστοποίησε τις πιθανότητες κατάκτησης μία από τις θέσεις ανόδου. Οι Συριανοί είναι πλέον αναγκασμένοι στο εκτός έδρας ματς με την πρωτοπόρο Μαρκό, να παίξουν τις όποιες πιθανότητες έχουν. Να σημειώσουμε εδώ πως μετά από τέσσερις αγωνιστικές οι Συριανοί έχουν μόλις τέσσερις πόντους. Η Ελλάς δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την έδρα της καθώς σε τρεις αναμετρήσεις μετρά μόλις έναν πόντο, αυτόν την πρώτης αγωνιστικής με τον Ιάλυσο. Με νίκη το συγκρότημα του Νίκου Βουτσίνου θα φτάσει τους επτά βαθμούς και θα διατηρήσει τις πιθανότητες για άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής. Ο Αετός Λουτρών θα φιλοξενήσει τον Ιάλυσο σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας, αφού η νικήτρια ομάδα θα κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση μίας εκ των τριών θέσεων που οδηγούν στην Γ΄ Εθνική. Ο γηπεδούχος Αετός Λουτρών σε τρεις αναμετρήσεις έχει έξι βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση του πίνακα της βαθμολογίας. Ο Ιάλυσος αντίστοιχα σε ίδιες αναμετρήσεις έχει πέντε βαθμούς και θέλει να νικήσει την Μυτιλήνη ώστε να προσπεράσει τα Λουτρά.

Τέλος, ο Άρης Πετρούπολης θα φιλοξενήσει τον αδιάφορο ουσιαστικά Ατρόμητο Αγίου Γεωργίου, καθώς η ομάδα της Χίου έχει τρεις βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις. Ο Άρης Πετρούπολης, μετά το διπλό στη Σύρο, έβαλε τις βάσεις για τη δική του επιτυχία, αφού η ομάδα του κ. Σιλεβίστα βρίσκεται με το ένα πόδι στην Γ΄ Εθνική. Μαρκό και Άρης αν νικήσουν αυτήν την αγωνιστική κλειδώνουν ουσιαστικά την άνοδο και θα μένει ανοιχτή μία ακόμη θέση.

5η Αγωνιστική

Ομάδες

Γήπεδο

Ημέρα

Ημ/νία

Ώρα

ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ ΛΕΣΒΟΥ - ΙΑΛΥΣΟΣ

       

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

       

ΜΑΡΚΟ - Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ

ΔΗΜ. ΣΤ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Τετάρτη

25/05/22

15:00

 

Βαθμολογία 8ου ομίλου

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

ΜΑΡΚΟ

8

4

2

2

0

8

2

2.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

7

3

2

1

0

13

3

3.

ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ ΛΕΣΒΟΥ

6

3

2

0

1

5

2

4.

ΙΑΛΥΣΟΣ

5

3

1

2

0

7

3

5.

Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ

4

4

1

1

2

9

6

6.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

3

3

1

0

2

2

6

7.

Α.Ε. ΒΑΘΥΛΛΟΥ ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΣ

0

4

0

0

4

0

22

 

«Καυτή» συνέχεια

Με δύο αγωνιστικές να απομένουν οι ομάδες έχουν κάνει ήδη μία πορεία, η οποία για κάποιες σίγουρα δεν ήταν αυτή που περίμεναν. Τώρα, με βάση τα όσα έχουμε δει και χωρίς να γνωρίζουμε τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής, οι ομάδες που βρίσκονται σε τροχιά ανόδου είναι το Μαρκό και ο Άρης Πετρούπολης. Ενώ ο Ιάλυσος έχει πιο βατό πρόγραμμα στη συνέχεια, αφού παίζει με την Σάμο την 6η αγωνιστική και με προϋποθέσεις με τον αδιάφορο βαθμολογικά Άρη Πετρούπολης. Η Πετρούπολη την 5η αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο Αγίου Γεωργίου και με νίκη βάζει τις βάσεις για την άνοδο, αφού την 6η θα παίξει και πάλι εντός με τον Αετό Λουτρών. Η ομάδα του κ. Σιλεβίστα σίγουρα είναι μία από τις ποιοτικότερες ομάδες σε αυτόν τον όμιλο. Το Μαρκό και η Ελλάς Σύρου την Τετάρτη θα δώσουν ένα σημαντικό παιχνίδι, αφού οι Συριανοί ακόμη και με ισοπαλία αποχαιρετούν την προσπάθεια ανόδου, ενώ με νίκη παραμένουν εντός στόχων και ξεκινούν τις μαθηματικές πράξεις για τις τελευταίες δύο αναμετρήσεις. Βέβαια η Ελλάς Σύρου έχει την τελευταία αγωνιστική ρεπό κι αυτό έχει  σαν αποτέλεσμα το συγκρότημα του Νίκου Βουτσίνου να μπορεί να φτάσει μέχρι τους δέκα πόντους. Το Μαρκό έχει από την πλευρά του ήδη 8 βαθμούς και θα έχει ακόμη μία αναμέτρηση, αυτή με τον Αετό Λουτρών εκτός έδρας. Ο Άρης Πετρούπολης μετά τη νίκη του στη Σύρο έφτασε τους επτά βαθμούς και κρατά την τύχη του στα χέρια του. Αυτό γιατί την Τετάρτη θα φιλοξενήσει στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής τον Ατρόμητο Αγίου Γεωργίου και την 6η τον Αετό Λουτρών. Με δύο νίκες θα φτάσει τους 13 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική ταξιδεύει στη Ρόδο για την φιέστα ανόδου. Αετός Λουτρών και Ιάλυσος είναι οι δύο ομάδες οι οποίες, αν δεν νικήσει η Ελλάς την Μαρκό, μπορούν να διεκδικήσουν μία θέση που οδηγεί στην Γ΄ Εθνική. Ο Αετός Λουτρών έχει σαφώς ποιο δύσκολο πρόγραμμα καθώς την 6η αγωνιστική έχει να παίξει εκτός έδρας με τον Άρη Πετρούπολης και την τελευταία θα φιλοξενήσει το Μαρκό. Βέβαια την τελευταία αγωνιστική μπορεί έχουν κριθεί τα πάντα και να πάρει τους βαθμούς που ίσως να χρειάζεται.

Ο Ιάλυσος την Τετάρτη αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Αετό Λουτρών και στο παιχνίδι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία και για τις δύο ομάδες. Στη συνέχεια θα παίξει με τον Α.Ε. Βαθύλλου/Πανσαμιακός και την τελευταία θα φιλοξενήσει τον Άρη Πετρούπολης. Ο Ιάλυσος αρχικά για να μπει σε τροχιά ανόδου θα πρέπει την Τετάρτη να μην χάσει και στη συνέχεια να πάρει τους βαθμούς που είναι εντός προγράμματος.

6η Αγωνιστική

Ομάδες

Γήπεδο

Ημέρα

Ημ/νία

Ώρα

Διαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή

Αποτέλεσμα

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ ΛΕΣΒΟΥ

           

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ - Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ

           

Α.Ε. ΒΑΘΥΛΛΟΥ ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΣ - ΙΑΛΥΣΟΣ

           

Ρεπό: ΜΑΡΚΟ

 

7η Αγωνιστική

Ομάδες

Γήπεδο

Ημέρα

Ημ/νία

Ώρα

Διαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή

Αποτέλεσμα

Α.Ε. ΒΑΘΥΛΛΟΥ ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

           

ΙΑΛΥΣΟΣ - ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

           

ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ ΛΕΣΒΟΥ - ΜΑΡΚΟ

           

Ρεπό: Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ