Η ομάδα του Δημήτρη Τριανταφυλάκου επικράτησε με 3-0 του Πανθηραϊκού στο γήπεδο της Νάξου

Στο final four η Κ16 του Α.Ο. Πάρου

Τη συμμετοχή του στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Κ16 εξασφάλισε ο Α.Ο. Πάρου, έπειτα από την πολύ μεγάλη του νίκη με 3-0 επί του Πανθηραϊκού.

Για μία ακόμη αναμέτρηση οι αθλητές του Δημήτρη Τριανταφυλλάκου, ήταν αποτελεσματικοί. Οι Παριανοί ήταν κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης καλύτεροι καθώς έλεγχαν τον ρυθμό και πήραν μία δίκαιη νίκη, η οποία τους εξασφαλίζει τη συμμετοχή τους στο fial-4 της διοργάνωσης.

Ο Πανθηραϊκός από την πλευρά του είχε καλή αγωνιστική παρουσία, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ κάποιες από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, απέναντι στον ΑΟ Πάρου.  

Στο 14΄,  μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπίμπα, ο Δαφερέρας βρέθηκε στην περιοχή και με ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 1-0, που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54΄, Αλιφιέρης και Δαφερέρας συνεργάστηκαν υποδειγματικά, με τον τελευταίο, με σουτ από το ύψος του πέναλτι, να κάνει το 2-0.

Το τελικό 3-0 πέτυχε ο Μαραγκουδάκης στο 63΄ όταν επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, το οποίο παρά την προσπάθεια του Παπαϊωάννου πέρασε την γραμμή.

Α.Ο. Πάρου – Πανθηραϊκός 3-0

Διαιτητής ήταν ο κ. Χατζόπουλος, με βοηθούς την κα. Ρούσσου και τον κ. Μαλολλάρι.

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Νικολάου Α, Μαραγκουδάκης, Κρίσπης, Αποστολόπουλος (75΄ Ζέλα), Κουρμούκης, Μπίμπα (75΄Πούλιος Α.), Δαφερέρας (78' Γκέγκα), Πούλιος Φ., Αλιφιέρης (78' Αδάμ), Μουρλάς, Ρούσσος (65΄Παντελαίος).

Αναπληρωματικοί: Νικολάου Χ., Μανιώτης

Πανθηραϊκός (Κρεμμύδας): Παπαϊωάννου (71΄Φρεγκιάι Ν.), Μοσχάτος (65΄Τσάνο), Ζαρογιαννόπουλος, Κράσι Ε., Σέχου, Διονυσόπουλος, Φύτρος (41' Λέσι), Παπαβασιλείου, Κράσι Λ. (71' Καρτίμπελης), Βενιέρης (65΄Μέμα), Ζαμπέλης (57' Χαϊνταράι Π.).

Αναπληρωματικός: Ξαγοράρης