Ο Μιχάλης Λιγνός θα είναι στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας

Ο Κώστας Παπαδόπουλος και επίσημα ο νέος προπονητής της Ελλάς Σύρου

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Ελλάς Σύρου. Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει μετά από χρόνια στην αγαπημένη του Σύρο για να οδηγήσει την Ελλάς στην Γ΄ Εθνική. Ο στόχος τόσο του ίδιου όσο και της διοίκησης παραμένει ο ίδιος, δηλαδή η ομάδα να παραμείνει σε τροχιά ανόδου και να πετύχει ότι δεν πέτυχε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από περίπου έναν μήνα.

Η διοίκηση της Ελλάς Σύρου είναι αποφασισμένη να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας και να δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια στον νέο τεχνικό επιτελείο να δουλέψει με ηρεμία και προσήλωση στο στόχο.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ίσως ένας από τους καλύτερους τεχνικούς που έχουν περάσει από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων με πολυετή παρουσία στον Α.Ο. Σύρου, την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην Δ΄ Εθνική, αλλά και στην Ελλάς Σύρου. Ο κ. Παπαδόπουλος έχει περάσει με επιτυχία κι από την Άνω Σύρο.

Αξίζει να τονιστεί πως ο νέος προπονητής της Ελλάς Σύρου έχει δεκαετή εμπειρία από την παρουσία του στους πάγκους μεγάλων ομάδων της Α΄ Εθνικής στο πλευρό του Μάκη Κατσαβάκη, όπως οι Ηρακλής, Άρης, Καλαμαριά, Δόξα Δράμας, Ολυμπιακός Βόλου. Παράλληλα έχει οδηγήσει ομάδες με σπουδαίες πορείες και στα Εθνικά πρωταθλήματα (Γ΄ Εθνική) όπως οι Κοζάνη, Α.Ε Αμπελοκήπων, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Κιλκισιακός, Απόλλων Κρύας Βρύσης, Εθνικός Γαζώρου.

Βοηθός του Κώστα Παπαδόπουλου ο Μιχάλης Λιγνός

Ο Μιχάλης Λιγνός θα είναι ο άμεσος βοηθός του Κώστα Παπαδόπουλου τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι δύο τους γνωρίζονται πάρα πολύ καλά καθώς και οι δύο έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ποδόσφαιρο της Σύρου. Ο Μιχάλης Λιγνός με την εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει τον κ. Παπαδόπουλο και οι δύο τους να οδηγήσουν την ομάδα σε νέες επιτυχίες. Ο Μιχάλης Λιγνός έχει περάσει με επιτυχία από τον Ατρόμητο, τον Πανηλειακό (1994-1998), την Παναχαϊκή (1998-2003), αλλά και την Κέρκυρα.

Ο Μιχάλης Λιγνός μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ασχολήθηκε για αρκετά χρόνια με την προπονητική σε τμήματα ακαδημιών.  

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου για την πρόσληψη του Κώστα Παπαδόπουλου

"Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο. Ο έμπειρος τεχνικός μετά από χρόνια, επιστρέφει στο νησί μας, όπου και θα αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2022-23. Ο Κώστας Παπαδόπουλος συνέδεσε το όνομα του με τα καλά χρόνια του Συριανού ποδοσφαίρου, καθώς έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από τον πάγκο των Ελλάς, Α.Ο Σύρου και Άνω Σύρο. Επιστρέφει στην Σύρο και την Ελλάς με στόχο να επιτύχει μαζί της την άνοδο στην Γ Εθνική, κάτι που αποτελεί διακαή πόθο όλων των Συριανών φιλάθλων. Αξίζει να τονιστεί πως ο νέος προπονητής μας έχει δεκαετή εμπειρία από την παρουσία του στους πάγκους μεγάλων ομάδων της Α Εθνικής στο πλευρό του Μάκη Κατσαβάκη, όπως οι Ηρακλής, Άρης, Καλαμαριά, Δόξα Δράμας, Ολυμπιακός Βόλου. Παράλληλα έχει οδηγήσει ομάδες με σπουδαίες πορείες και στα Εθνικά πρωταθλήματα (Γ Εθνική) όπως οι Κοζάνη, Α.Ε Αμπελοκήπων, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Κιλκισιακός, Απόλλων Κρύας Βρύσης, Εθνικός Γαζώρου.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε αρχικά καλό καλοκαίρι και καλή αγωνιστική σεζόν"

Στο πλευρό του Κώστα Παπαδόπουλου ο Μιχάλης Λυγνός

Η χαρά μας μεγάλη που στο πλευρό του Κώστα Παπαδόπουλου θα ενταχθεί ο Μιχάλης Λυγνός. Άλλος ένας άνθρωπος με μεγάλες παραστάσεις από την Α Εθνική και ιδιαίτερα αγαπητός στο Συριανό ποδόσφαιρο επιστρέφει σε ενεργό ρόλο στην ομάδα μας.

Ο Βασίλης Κοτζαπαναγιώτης παραμένει στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας

Ο Βασίλης Κοτζαπαναγιώτης θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά στον πάγκο της Ελλάς. Ο ταλαντούχος γυμναστής θα βρίσκεται στο πλευρό του Παπαδόπουλου και του Λυγνού, αποτελώντας την «τριπλέτα» στον πάγκο του Α..Π.Ο Ελλάς Σύρου".