Ανανέωσε ο Άγγελος Αργυρός με την Ελλάς Σύρου

Στην Ελλάς Σύρου θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Άγγελος Αργυρός. Ο Αργυρός είναι ο στυλοβάτης της ομάδας της Σύρου και τον ίδιο σημαντικό ρόλο αναμένεται να έχει και στην ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου. Η Ελλάς, από την αρχή προσπάθησε να κρατήσει τον βασικό της κορμό και αθλητές οι οποίοι κατά τη διάρκεια της σεζόν βοήθησαν τόσο στους αγώνες του πρωταθλήματος όσο και των μπαράζ.

Τώρα όσον αφορά στους παίκτες που έχουν ήδη ανανεώσει για τη νέα χρονιά με την Ελλάς Σύρου είναι οι: Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Τόλης Λαλάς, Κυριάκος Κολλιάκος, Γιώργος Οικονομόπουλος, Αντώνης Συριανός, Κυριάκος Μανουδάκης, Χάρης Παράβαλος, Πάνος Παυλόπουλος, Γιώργος Περίάλης, Γιώργος Μπακατσέλος και Μάρκος Πρίντεζης, ενώ ως μεταγραφές στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων έχουν έρθει οι: Λεωνίδας Ηλιάδης και Χρήστος Παρπουτσής.

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου

"Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Αργυρό. Ο υψηλόσωμος στόπερ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του Αίαντα Σύρου. Στο παρελθόν πέρασε από τον Α.Ο Σύρου, ομάδα με την οποία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Πριν έρθει στην Ελλάς, πέρασε από το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής φορώντας την φανέλα του Πανναξιακού. Την περσινή χρονιά αποκτήθηκε από την ομάδα μας, όπου μαζί της κατέκτησε το πρωτάθλημα Κυκλάδων. Πλέον ο Άγγελος Αργυρός θα παραμείνει αθλητής μας και τη νέα αγωνιστική σεζόν. Αρχικά του ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την προετοιμασία του Αυγούστου".