Σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας της Ελλάς Σύρου

Η προσπάθεια συνεχίζεται για την Ελλάς Σύρου καθώς ο στόχος παραμένει ψηλός και άπαντες θέλουν να δουν την ομάδα σε εθνική κατηγορία. Αρχικά η διοίκηση της Ελλάς Σύρου θέλει να δώσει όλα τα εφόδια στον Κώστα Παπαδόπουλο και τον συνεργάτη του Μιχάλη Λιγνό ώστε να δημιουργήσουν μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα. Βέβαια η διοίκηση από μόνη της δεν θα μπορέσει να τα καταφέρει καθώς δίπλα της θέλει τον κόσμο του νησιού. Για τον λόγω αυτόν εξέδωσε κάρτες διαρκείας για την ενίσχυση της ομάδας τόσο στο οικονομικό όσο και το ψυχολογικό κομμάτι. Με μεγαλύτερη δύναμη θα δουλέψουν άπαντες αν γνωρίζουν πως δίπλα και σύμμαχος τους είναι όλος ο κόσμος του νησιού. Οι κάρτες για ακόμη μία χρονιά παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα, αφού μία κάρτα διαρκείας κοστίζει μόνο 30 ευρώ.

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου

"Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους φίλους της ομάδας, πως οι κάρτες διαρκείας είναι πλέον διαθέσιμες για το κοινό.

Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλαθλοι του ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ να ενισχύσουν την προσπάθεια μας αγοράζοντας μια κάρτα διαρκείας στην συμβολική τιμή των 30 ευρώ.
Τις κάρτες διαρκείας του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου μπορείτε να τις προμηθευτείτε από το «Ψητοπωλείο Τα Γιάννενα» ,το Cafe Bar Severo, Φαρμακεία Λεονταρίτης και το γραφείο του Cyclades24, ενώ τις επόμενες ημέρες θα προστεθούν και άλλα σημεία πώλησης.

Ευχαριστούμε την εταιρεία απεντομώσεων Bioclean Syros Απεντομώσεις, Απολυμάνσεις, Μυοκτονίες Κυκλάδων για την στήριξη!!!".