Θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου

Παραμένει στην Ελλάς Σύρου ο Κώστας Συριανός

Παραμένει στην Ελλάς Σύρου ο Κώστας Συριανός, με τον έμπειρο γκολκίπερ να συνεχίζει για ακόμη έναν χρόνο. Η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή τη συμφωνία και των δύο πλευρών. Ο Συριανός βέβαια στην ομάδα θα έχει διπλό ρόλο, καθώς εκτός από ποδοσφαιριστής είναι και προπονητής τερματοφυλάκων. Επίσης φέτος ανέλαβε και καθήκοντα στην ακαδημία της ομάδας, αφού είναι γνωστή η αγάπη του για τα μικρά παιδιά.

Ο Συριανός έχει προσφέρει πολλά τόσο στο τοπικό ποδόσφαιρο του νησιού, όσο και των Κυκλάδων, καθώς εκτός από εξαιρετικός τερματοφύλακας είναι ένα παιδί με ήθος και αξίες. Η Ελλάς από την πλευρά της θέλησε να κρατήσει τον Συριανό στην ομάδα καθώς μπορεί να προσφέρει πολλά και ταυτόχρονα να βοηθήσει τον σύλλογο στην προσπάθειά που θα κάνει και φέτος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

«Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή (τερματοφύλακα) Κώστα Συριανό.

Ήμαστε χαρούμενοι που θα παραμείνει στην «οικογένεια» μας ο κορυφαίος τερματοφύλακας της Σύρου και του ευχόμαστε αρχικά καλό καλοκαίρι και μετέπειτα καλή σεζόν τη νέα χρονιά με την ομάδα μας.

Θυμίζουμε πως ο Κώστας Συριανός εκτός από ποδοσφαιριστής του συλλόγου (και προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας), έχει αναλάβει καθήκοντα και στην ακαδημία μας, με τις γνώσεις που έχει».