Στις 19 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τους αγώνες Κυπέλλου

Σέντρα στις 2 Οκτωβρίου για την πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής

Στις 2 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την πλευρά της εκτελεστικής επιτροπής, θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής μετατέθηκε για τις 1η Σεπτεμβρίου, καθώς η επιτροπή θέλησε να δώσει εξτρά χρόνο σε ομάδες που ακόμη δεν έχουν αποφασίσει για το αν θα αγωνιστούν στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Τώρα, όσον αφορά στον καταρτισμό των ομίλων η συζήτηση πάνω σ’ αυτό το θέμα αναβλήθηκε, καθώς ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι δηλώσεις συμμετοχής. Αυτό γιατί είναι σε εκκρεμότητα υποθέσεις όπως αυτής της Κοζάνης (2ος όμιλος), αλλά και του Πανδραμαϊκού με τον Αγροτικό Αστέρα (1ος όμιλος).

Η συζήτηση πάνω στις συγκεκριμένες υποθέσεις ίσως ανοίξουν στην επόμενη συνεδρίαση που αναμένεται να γίνει και πάλι σε λίγες ημέρες.

Τέλος, η κλήρωση για τους αγώνες κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί στις 19 Αυγούστου και στην κλήρωση θα είναι και η εκπρόσωπος των Κυκλάδων Α.Ε. Μυκόνου.

Αναλυτικά, οι αποφάσεις της εκτελεστικής επιτροπής
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

  • Κατά το άρθρο 33 παρ. 9 του Καταστατικού της ΕΠΟ προχώρησε στην εκλογή Αναπληρωτή Προέδρου, Α’ Αντιπροέδρου και Ταμία. Κατόπιν της μυστικής ψηφοφορίας που διενεργήθηκε στις θέσεις εξελέγησαν:

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Παναγιώτης Δημητρίου (12 ψήφους επί 12 ψηφισάντων).

Α’ Αντιπρόεδρος: Στέργιος Αντωνίου (12 ψήφους επί 12 ψηφισάντων).

Ταμίας: Κλέαρχος Τζαφέρης (12 ψήφους επί 12 ψηφισάντων).

Κατόπιν αυτών το προεδρείο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος: Παναγιώτης Μπαλτάκος
Αναπληρωτής Πρόεδρος: Παναγιώτης Δημητρίου
Α’ Αντιπρόεδρος: Στέργιος Αντωνίου
Β’ Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Μαρινάκης
Ταμίας: Κλέαρχος Τζαφέρης

  • Η κλήρωση της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στην οποία συμμετέχουν οι Κυπελλούχες Ομάδες των Ενώσεων θα διενεργηθεί στις 19 Αυγούστου 2022.
  • Η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ορίσθηκε για τις 2 Οκτωβρίου 2022.