Σε δύο ακόμη μεταγραφές προχώρησαν οι πρωταθλητές Κυκλάδων

Ισχυροποιείται η Ελλάς Σύρου

Σε δύο σπουδαίες μεταγραφές προχωρά η Ελλάς Σύρου, καθώς μετά και τα όσα είχε τονίσει κατά την έναρξη της προετοιμασίας της τόσο ο πρόεδρος κ. Νίκος Ζιάβρας όσο και ο τεχνικός Κώστας Παπαδόπουλος, οι αθλητές συμφώνησαν και έρχονται στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Η Ελλάς, με τις δύο αυτές κινήσεις, ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο καθώς εντάσσει στο δυναμικό της, εμπειρία και ποιότητα. Οι πρωταθλητές Κυκλάδων, μετά την προσθήκη των Σουμπίνιο, Ηλιάδη, Έντσεφ, Σταμούλη και Μώτου, προχώρησε και στην απόκτηση των Μίροσλαβ Έντσεφ και του Τάσου Ταουσιάνη. Ο έμπειρος Βούλγαρος αμυντικός έρχεται στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων έχοντας 80 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής Βουλγαρίας. Ήταν προσωπική επιλογή του Κώστα Παπαδόπουλου, καθώς γνωρίζει τον παίκτη και πιστεύει σε αυτόν. Με τον Έντσεφ η Ελλάς ισχυροποιείται και στο αμυντικό κομμάτι, αφού θέλει να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο το οποίο όχι μόνο να είναι ικανό να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά όπως είπε και ο κ. Παπαδόπουλος να χτυπήσει και την πρώτη θέση των μπαράζ ανόδου.  

Τέλος, παίκτης της Ελλάς Σύρου είναι και ο Τάσος Ταουσιάνης. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Σύρου γεννήθηκε στις 6 Μαΐου του 1995 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Έκανε το μεγάλο βήμα το 2008 όπου μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ και έπαιξε σε όλα τα τμήματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Από εκεί και πέρα το 2014-15 αγωνίσθηκε στην Γ΄ Εθνική με τον Απόλλωνα Αρναίας, ενώ έχει περάσει κι από τον Αλμωπό Αριδαίας, τη Νίκη Βόλου και τον Εδεσσαϊκό.

Το βιογραφικό του Μίροσλαβ Έντσεφ

 

Πλήρες όνομα

Miroslav Tanev Enchev

Ημερομηνια γεννησης

8 Αυγούστου 1991 (31 ετών)

Τόπος γέννησης

Στάρα Ζαγόρα , Βουλγαρία

Υψος

1,79 μ. (5 πόδια 10 ίντσες)

Θέση(εις)

Σέντερ μπακ / Δεξί μπακ

Σταδιοδρομία ανώτερης ηλικίας

Χρόνια

Ομάδα

 

 

2009–2012

Beroe

 

 

2013

Nephtoximico

 

 

2013–2016

Botev Galabovo

 

 

2016–2017

Vereya

 

 

2018–2021

Cherno More

 

 

2021–2022

Beroe