Μακρυωνίτης, Ρούσσος και Ραφιός εντάχθηκαν στην ομάδα του Χρήστου Πελέκη

Στις 29 Αυγούστου η πρώτης του Αίαντα Σύρου

Σε τρεις προσθήκες νεαρών αθλητών από τα τμήματα υποδομής προχώρησε ο Αίαντας Σύρου. Ο Χρήστος Πελέκης θα έχει στη διάθεσή του, τους Παναγιώτη Μακρυωνίτη, Αναστάση Ρούσσο και Κώστα Ραφιό. Επίσης, όπως έγινε γνωστό η έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, στις 19:00. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας του Χρήστου Πελέκη συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, καθώς προπονητής και πρόεδρος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία. Ο Γιώργος Φώσκολος βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τον Αμντούλ Ραζάκ, με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν. Ο Αίαντας θα μπει στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας με στόχο την άνοδο και άπαντες προσπαθούν και δουλεύουν πάνω σ’ αυτό.

Η ανακοίνωση του Αίαντα Σύρου

"Πιστοί στο ποδοσφαιρικό μας όραμα ξεκινάμε τον σχεδιασμό της αντρική μας ομάδα ανακοινώνοντας τους 3 πρώτους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Στο τμήμα των ανδρών θα είναι ο Παναγιώτης Μακρυωνίτης, Αναστάσης Ρούσσος και Κώστας Ραφιός. Οι τρεις προ αναφερόμενοι αθλητές θα συμμετέχουν στην προσπάθεια του συλλόγου για την άνοδο στην Α κατηγορία. Το Δ.Σ και οι προπονητές σας ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία!

Επίσης, η προετοιμασία του ανδρικού τμήματα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 19:00. Οι προπονήσεις θα γίνουν στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων".

Ετικέτες: