Ο Ευάγγελος Λεονταρίτης, υπεύθυνος της ακαδημίας, μιλά στην Κοινή Γνώμη για την έναρξη των προπονήσεων και τους στόχους που έχουν τεθεί

Ξεκίνησε η ακαδημία της Ελλάς Σύρου

Τα τμήματα της ακαδημίας της Ελλάς Σύρου ξεκίνησαν κι επίσημα τις προπονήσεις τους. με όλους τους προπονητές και τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα να δίνουν από την αρχή το "παρών". Οι προπονήσεις των τμημάτων για πρώτη μέρα έγιναν τόσο στο γήπεδο των ΚαμIνίων όσο και σ’ αυτό της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων. Η Ελλάς Σύρου, με αρκετά νέα πρόσωπα στο τεχνικό της επιτελείο, ξεκινά και φέτος τη χρονιά με στόχο να δώσει στα παιδιά όλα τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζονται για να γίνουν καλοί ποδοσφαιριστές. Στο τεχνικό επιτελείο της Ελλάς Σύρου είναι τόσο ο Άκης Μπελεγρίνης όσο και ο κ. Φωκάς. Δύο προπονητές εγνωσμένης αξίας και οι οποίοι έχουν δείξει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα αποτελέσματα της δουλειάς τους. Οι προαναφερθέντες έρχονται να προστεθούν στο τιμ των προπονητών, όπως ο Γιάννης Δαφνάς, ο Κώστας Συριανός και ο Αντώνης Ντόγος.

«Η Ακαδημία μας επένδυσε στο προπονητικό δυναμικό»

Ο υπεύθυνος της ακαδημίας της Ελλάς Σύρου Ευάγγελος Λεονταρίτης μίλησε στην «Κοινή Γνώμη» για την έναρξη των προπονήσεων ενώ αναφέρθηκε και στα νέα πρόσωπα που υπάρχουν στο τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας.

"Ξεκινάμε με καινούργια πρόσωπα γεμάτα όρεξη για δουλειά. Η Ακαδημίας μας επένδυσε στο προπονητικό δυναμικό και μετά από πολλές συζητήσεις είμαστε χαρούμενοι που πλέον στην οικογένεια μας ανήκουν ο κ. Μπελεγρίνης και ο κ. Φωκάς! Είναι δυο προπονητές που έχουν την φιλοσοφία που θέλουμε και το έχουν δείξει εμπράκτως όλα αυτά τα χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους. Επίσης μαζί μας θα είναι και ο κ. Κώστας Συριανός, ο οποίος είναι ο καταλληλότερος για εμάς προπονητής τερματοφυλάκων ! Μαζί με τους κ. Δαφνά και Ντόγο θεωρώ πως απαρτίζουν ένα από τα καλύτερα προπονητικά δυναμικά Ακαδημίας, όντας όλοι διπλωματούχοι και πολύ αξιόλογοι προπονητές".

Στη συνέχεια ο υπεύθυνος της ακαδημίας της Ελλάς Σύρου μίλησε για τους στόχους που έχουν τεθεί τόσο από τον ίδιο όσο και τα υπόλοιπα μέλη.

«Στόχος της Ακαδημίας μας είναι να προσφέρουμε στην Συριανή κοινωνία ότι καλύτερο μπορούμε. Μας γεμίζει χαρά τα παιδιά να έρχονται και να φεύγουν γελαστά, να αθλούνται σωστά και να κάνουν καινούργιες παρέες μέσα απ’ τον αθλητισμό. Να σέβονται τον αντίπαλο και τον συμπαίχτη τους. Η νίκη σε αυτές τις ηλικίες για εμάς δεν είναι το πρωτεύον. Και αυτό το δείχνουμε και στην πράξη καθώς, παρ' ότι έχουμε ένα παρά πολύ δυνατό τμήμα (κ12), αποφασίσαμε να το χωρίσουμε σε δυο γκρουπ έτσι ώστε να αγωνίζονται όλα τα παιδιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ακαδημίες του κ. Κάμπαξη, του νέου ΑΟΣ, της Βαλένθιας και του Βήσσα για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια. Είναι σημαντικό για τα παιδιά να παίζουν φιλικά και να κερδίζουν εμπειρίες σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο και αυτό θα συνεχίσουμε να το πράττουμε και την φετινή χρόνια. Οι προπονήσεις ξεκίνησαν με όλα τα παιδιά να είναι χαρούμενα γι’ αυτό. Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Μέσα σε τρία χρόνια έχουμε κατορθώσει να έχουμε τα περισσότερα παιδιά και αυτό κάτι δείχνει. Οι εγγραφές θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη. Καλή χρόνια σε όλους με υγεία και πολλά χαμόγελα».