Πραγματοποιήθηκε ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Αγιασμό του Αίαντα Σύρου παρουσία του Μητροπολίτη κ.κ. Δωροθέου Β’ και των Βουλευτών Φόρτωμα και Μονογυιού

Με υψηλούς στόχους σε όλα τα τμήματα

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στον Αίαντα Σύρου. Ο Αγιασμός τελέσθηκε από τον Μητροπολίτη Σύρου κ.κ. Δωρόθεο Β’ και το παρών έδωσε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Αίαντα Σύρου, αλλά και όλοι οι αθλητές του Συλλόγου. Ακόμη το παρόν έδωσαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππος Φόρτωμα. Επίσης, στον Αγιασμό του Αίαντα παραβρέθηκε  ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένος Φρέρης.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου με την ολοκλήρωση του Αγιασμού ευχήθηκε τόσο στο Δ.Σ. όσο και σε όλα τα τμήματα του Αίαντα Σύρου, να έχουν μία καλή αγωνιστική χρονιά με πολλές επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς. Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκαν και οι χαιρετισμοί τόσο της κ. Μονογυιού όσο και του κ. Φόρτωμα.  Τέλος από την πλευρά του κ. Λεονταρίτης τόνισε πως γνωρίζει πως το πρωτάθλημα των Κυκλάδων είναι το δυσκολότερο στην Ελλάδα, αφού οι μετακινήσεις γίνονται με τα πλοία και όσοι βρίσκονται στην ομάδα το κάνουν μόνο από αγάπη. Έδωσε συγχαρητήρια τόσο στην διοίκηση του Αίαντα όσο και των υπόλοιπων ομάδων γιατί δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να αθληθούν και να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

«Πρώτα πρωταθλητές στο σχολείο σας και έπειτα εδώ» είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένος Φρέρης. «Είναι χαρά μας που βρέθηκε στον αγιασμό της ομάδας του Αίαντα ο Μητροπολίτης Σύρου, αλλά και οι δύο βουλευτές των Κυκλάδων. Όπως επίσης και χαρά μας που ο κ. Λεονταρίτης είναι εδώ σήμερα, αλλά βρίσκεται και συνεχώς κοντά μας καθώς έχει βελτιώσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις σε πάρα πολλά νησιά. Έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο που μπορούμε να πούμε ότι κανένας άλλος νομός δεν έχει τόσα πολλά γήπεδα ποδοσφαίρου».

Τέλος ο πρόεδρος του Αίαντα Σύρου Γιώργος Φώσκολος ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στον αγιασμό της ομάδας. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Δωρόθεο που τέλεσε τον αγιασμό του Αίαντα Σύρου ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, τους αξιότιμους βουλευτές Κυκλάδων κ.κ. Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππο Φόρτωμα, τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη για την παρουσία τους.

Είναι πολύ σημαντικό για μένα σε αυτό το νέο διοικητικό μου ξεκίνημα να έχω δίπλα μου σημαντικούς ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό και αφουγκράζονται τα προβλήματά του. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές καλή σεζόν με υγεία χωρίς τραυματισμούς και ό,τι καλύτερο στον αγωνιστικό τομέα».

 

Ετικέτες: