Καλές εντυπώσεις άφησαν Αίαντας Σύρου και ΠΑΣ Τήνου

Αίαντας Σύρου και ΠΑΣ Τήνου βρήκαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και ταυτόχρονα οι δύο προπονητές να δουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους.

Η εικόνα του αγώνα ήταν αρκετά καλή, δημιουργήθηκαν καλές ευκαιρίες και σημειώθηκαν συνολικά τέσσερα τέρματα (2-2). Βέβαια στα φιλικά παιχνίδι το σκορ δεν παίζει καμία σημασία, αφού οι προπονητές θέλουν να δουν αν όλα αυτά που δουλεύουν στην προπόνηση βγαίνουν και στα παιχνίδια.

Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις σκληρές έως τώρα προπονήσεις και να πάρουν μία πρώτη γεύση από όλα όσα θα ακολουθήσουν.

Η ομάδα της Τήνου τώρα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ με τον Ζαλώνη και οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν το πρώτο μέρος του αγώνα με το 0-1 υπέρ τους. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Συριανοί πίεσαν για την ισοφάριση η οποία όμως άργησε να έρθει καθώς το 1-1 διαμορφώθηκε στο 60΄ έπειτα από προσπάθεια του Παναγιώτη Ραμπαβίλα. Ο ίδιος παίκτης στο 80΄ έβαλε τον Αίαντα Σύρου σε θέση οδηγού  κάνοντας το 2-1. Ο Ζαλώνης στο φινάλε της αναμέτρησης σημείωσε το δεύτερό του προσωπικό τέρμα το ματς και έφερε το παιχνίδι στα ίσα καθώς έκανε το 2-2.

Τέλος θα πρέπει να σημειώσου ε εδώ πως στην ενδεκάδα του Αίαντα Σύρου υπήρχαν πολλά νέα πρόσωπα καθώς για την ομάδα του Αίαντα Σύρου αγωνίσθηκαν εκτός από τον Παναγιώτη Ραμπαβίλα και οι: Αντώνης Συριανός, Λευτέρης Μπάιλας, Δημήτρης Σαμανίδης, Αντώνης Μπαλοπητας και Μανώλης Μουλίδης. Οι παίκτες την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίζονταν με τα χρώματα της Ελλάς Σύρου.