Η ομάδα του Πάρι Βάλβη επικράτησε με 5-3 του Αίαντα Σύρου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Κ16

Στους Κανονιέρηδες το ντέρμπι της Σύρου

Το τοπικό ντέρμπι της Σύρου για το πρωτάθλημα της Κ16, μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, κατέληξε στους Κανονιέρηδες. Οι παίκτες, τόσο του κ. Βάλβη όσο και του Παναγιώτη Ραμπαβίλα, διαφήμισαν το ποδόσφαιρο και έδειξαν στους φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Οι Κανονιέρηδες επικράτησαν με 5-3 του Αίαντα Σύρου στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος για την Κ16 και μπήκαν με το δεξί στις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα.

Τώρα, όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος στον πάγκο των Κανονιέρηδων κάθισε ο Πάρις Βάλβης καθώς ο Παναγιώτης Τσούκος απουσίαζε λόγω ίωσης. Οι δύο ομάδες μπήκαν με τις καλύτερες διαθέσεις εντός αγωνιστικού χώρου κι από την αρχή έδειξαν τα πολλά και καλά στοιχεία τους.

Οι τυπικά γηπεδούχοι κατάφεραν αρχικά να προηγηθούν στο σκορ με 3-0 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Νομικός και Καμπάνης (2) ήταν οι παίκτες που κατάφεραν αρχικά να νικήσουν τον Καραμολέγκο και να δώσουν ένα σημαντικό προβάδισμα την ομάδα τους. στο πρώτο μέρος να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Καραμολέγκου.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Ραμπαβίλα χάρη στα τέρμα του Αρώνη (2) σε διάστημα δύο λεπτών μείωσαν σε 3-2 και μπήκαν και πάλι στο κόλπο του αγώνα. Ο Χάμζα στη συνέχεια, έπειτα από μία ωραία ενέργεια, νίκησε τον Καραμολέγκο κι έκανε το 4-2, δίνοντας και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το σενάριο του αγώνα είχε κι άλλες ανατροπές αφού οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν ήταν διατεθειμένοι να χάσουν με κάτω τα χέρια και μείωσαν εκ νέου με τον Καπέλλα. Το παιχνίδι είχε μία άγρια ομορφιά, αφού και οι δύο ομάδες έπαιζαν για τη νίκη. Το τελικό 5-3 διαμορφώθηκε από τον Χάμζα στις καθυστερήσεις στις αναμέτρησης, με τον παίκτη του κ. Βάλβη να εκτελεί απευθείας το φάουλ από τα δεξιά και πλάγια της μεγάλης περιοχής. Ο Καραμολέγκος, αν και προσπάθησε να αποκρούσει, δεν τα κατάφερε. Η νίκη πήγε στην Βαλένθια Σύρου και ο κόσμος που βρέθηκε στην εξέδρα με τη λήξη της αναμέτρησης χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.  

Βαλένθια Σύρου – Αίαντας Σύρου 5-3

Διαιτητής: Αγγέλου, βοηθοί: Ζαράνης-Γεωργάρας

Βαλένθια Σύρου (Βάλβης): Βλάχος, Κουκουλάς, Βακόνδιος, Γ, Βακόνδιος Δ, Μαραγκός, Νομικός, Καμπάνης, Ρούσσος, Μεντρί, Χάμζα, Μπουντούρης, Ραουζαίος, Φρέρης, Μήτσκας, Ρούσσος, Ρηγούτσος.

Άγιαξ (Ραμπαβίλας): Καραμολέγκος, Καπέλλας, Δρόσος, Χαϊντίνι, Στεφάνου, Αρώνης, Βουτσίνος, Μιχάλοβιτς, Ρουσσουνέλος, Γκοτζάι, Καπέλλας Ρ, Καραδήμος, Ρουσσουνέλος, Τσιτσιούμης, Κοντός, Ρούσσος Α.