Νίκησε (3-0) την Μύκονο και πάτησε κορυφή ο Αίαντας Σύρου

Ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας έδειξε για ακόμη μία φορά την μεγάλη του κλάση και ταυτόχρονα χάρισε μία ακόμη νίκη στον Αίαντα Σύρου. Η ομάδα του Χρήστου Πελέκη δυσκολεύτηκε αρκετά για να κάμψει την αντίσταση των νεαρών παικτών της Α.Ε. Μυκόνου β΄, η οποία ήρθε στη Σύρο να παίξει όσο καλύτερα μπορούσε. Το παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, ήταν μέτριο ποιοτικά καθώς και οι δύο ομάδες είχαν ως προτεραιότητα να μην δεχθούν γκολ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τα πρώτα 45 λεπτά να περάσουν χωρίς πολλές συγκινήσεις. Οι γηπεδούχοι βέβαια είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως έφταναν με δυσκολία στην περιοχή του Μακρή.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο χάρη στα τέρματα που σημείωσε ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας. Ο επιθετικός του Αίαντα Σύρου στο 55΄, με πολύ ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, νίκησε τον Μακρή και άνοιξε το σκορ για τον Αίαντα Σύρου.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, με έξυπνη προβολή, ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας της Μυκόνου γράφοντας το 2-0.

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 73΄ με τον Ραμπαβίλα να εκτελεί αριστουργηματικά το φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ο Μακρής δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, απλά και μόνο να κοιτά την πορεία της μπάλας και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 3-0 για τον Αίαντα Σύρου.

Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Χρήστου Πελέκη έφτασε τους 10 βαθμούς και ισοβάθμησε στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου με τον ΠΑΣ Τήνου.

Αίαντας Σύρου (Χρήστος Πελέκης): Νικιτίδης, Σαγκινέτος Μ (67’ Μπάιλας). Ρούσσος (81’ Στεφάνου), Συριανός, Ταμάμης, Αρώνης (67’ Σαγκινέτος Ν.), Ξαγοράρης, Σαμανίδης, Μπαλόπιτας (73’ Λούσσας), Ραμπαβίλας (81’ Καλήγερος), Μουλίδης.

Α.Ε. Μυκόνου β' (Μάκης Πούλος): Μακρής (70’ Μπεσίρι), Ασράμ (61’ Ντάτση), Σπαχίγια, Κελαΐδίτης, Κουτρούτσος, Μπαϊρακτάρ, Ρουστέμι Α. (68’ Ρουστέμι Δ.), Σεφέρι (61’ Σταματάκης), Μπουτσάι, Κάνιουρας, Τσόπελας (61’ Μπάλα).