Ο Α.Σ. Σαντορίνης νίκησε τον Παμμηλιακό με 3-2 και δείχνει να μπαίνει δυνατά στον δεύτερο γύρο

Ανεβάζει στροφές στο δεύτερο γύρο η ομάδα της Σαντορίνης

Ο Α.Σ. Σαντορίνης (Θύελλα Καμαρίου) επικράτησε με 3-2 του Παμμηλιακού, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Κυκλάδων. Ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος ξεκίνησε με το δεξί τις υπηρεσίες του στον Α.Σ. Σαντορίνης, καθώς, μετά την τελική απόφαση του Πύργου για αποχώρηση από το πρωτάθλημα, μετακινήθηκε στην άλλη ομάδα του νησιού. Βέβαια οι μετακινήσεις δεν σταματούν εδώ, καθώς αρκετοί αθλητές που αγωνίζονταν στον Πύργο θα βρεθούν με την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου στον Α.Σ. Σαντορίνης. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα του κ. Κωνσταντόπουλου θα έχει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο και σίγουρα θα αποτελέσει έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ακόμη, θα ανέβει ο ανταγωνισμός και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ακόμη καλύτερα παιχνίδια.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, ο Α.Σ. Σαντορίνης επικράτησε με 3-2 και ανέβηκε στους τέσσερις βαθμούς.

Από την πλευρά της η ομάδα της Μήλου, αν και προσπάθησε να επιστρέψει στην βάση της με ένα θετικό αποτέλεσμα, δεν τα κατάφερε. Οι φιλοξενούμενοι για όλο το δεύτερο ημίχρονο αγωνίσθηκαν με έναν παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Γιάρο. Ο Παμμηλιακός από την πλευρά του, σύμφωνα και με τα όσα αναφέρθηκαν μετά το τέλος του αγώνα, έχει αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του Νάκκα.

Ο αγώνας

8΄ ο Χάλαρης με σέντρα από τα αριστερά έφερε τη μπάλα μέσα στην περιοχή με τον Γκογκομήτρο να στέκεται άτυχος καθώς η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Τσιούκρα.

12΄ ο Κοβός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ολιγωρία της άμυνας του Παμμηλιακού έπειτα από το φάουλ που εκτελέστηκε από τα αριστερά, με πλασέ νίκησε τον Τσιούκρα και άνοιξε τον σκορ για την ομάδα της Σαντορίνης 1-0.

30΄ ο Μαμαντί με σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, νίκησε τον Σιγάλα κι έφερε το παιχνίδια στα ίσα (1-1).

38΄ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Φίλων, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα από το δοκάρι του Παμμηλιακού.

47΄ ο Γιάρο, έπειτα από φάουλ πάνω στον Χάλαρη και τους διαπληκτισμούς που ακολούθησαν, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Νάκκα και ο Παμμηλιακός έμεινε με έναν παίκτη λιγότερο.

58΄ τεράστια ευκαιρία για τον Α.Σ. Σαντορίνης με τον Γκογκομήτρο, ο Τσιούκρας με τις γροθιές έδιωξε τη μπάλα μακριά από την περιοχή του.

76΄ ο Κοβός εξ επαφής, έπειτα από την κάθετη πάσα του Σιμιτσή, δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Παμμηλιακού.

81΄ ο Σιμιτσής μέσα από την μεγάλη περιοχή κατάφερε να νικήσει τον Τσιούκρας και έβαλε για δεύτερη φορά την ομάδα του μπροστά στο σκορ (2-1).

86΄ ο Παμμηλιακός, που δεν τα παράτησε, κατάφερε να ισοφαρίσει εκ νέου, με τον Σάντα να νικά τον Σιγάλα με απευθείας εκτέλεση φάουλ (2-2).

90΄ ο Πολυκρέτρης, έπειτα από το βολέ του Σιγάλα, βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή του Παμμηλιακού και με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για την ομάδα της Σαντορίνης.

Διαιτητική τριάδα: Νάκκας, Ρούσσου, Πέγιος

Α.Σ. Σαντορίνη 2020 (Κωνσταντόπουλος): Σιγάλας, Νομικός, Χάλαρης, Μπιρμπίλη, Μαντούσης, Γκογκομήτρος, Κάτσι (64΄ Γαλάνης), Σιμιτσής, Κοβός (97΄ Ρούσης), Πολυκρέτης, Φίλων.

Παμμηλιακός: (Δαούτης): Τσιούκρας, Κυρίτσης, Μαραγκόπουλος, Μαμαντί, Ατανάσοφ, Ντιούφ, Παπάς (46΄ Τσιούκρας Κ.), Μαυρογιάννης (90΄ Μωραϊτης), Παπαδημητρίου (63΄ Μαρκαντώνης), Γιάρο, Σάντα.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Παμμηλιακού

Η διοίκησης της ομάδας της Μήλου μετά το τέλος του αγώνα με ανακοίνωσή της καυτηριάζει τη διαιτησία του Νάκκα στο ματς με τον Α.Σ. Σαντορίνης.

"Οργή και θυμός: Νάκκας - Παμμηλιακός 3-2

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που είναι πραγματικότητα για το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων εμείς στον Παμμηλιακός Α.Σ. έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια να κρατάμε χαμηλά τους τόνους, είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε.

Όμως έρχονται στιγμές που αν μείνεις σιωπηλός, τότε προσβάλλεις την προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος σου, οι αθλητές σου και το τεχνικό επιτελείο. Προσβάλλεις το ίδιο το ποδόσφαιρο και το αφήνεις απροστάτευτο απέναντι σε επικίνδυνους διαιτητές όπως ο κ. Νάκκας. 

Μία τέτοια στιγμή ήταν και η σημερινή, όπου η ανδρική μας ομάδα έπεσε θύμα της σφαγιαστικής διαιτησίας του κ. Νάκκα, που στην κυριολεξία έγινε ο δωδέκατος παίκτης της κατά τα άλλα άξιας αντίπαλης ομάδας του ΑΣ Σαντορίνης και «φρόντισε» με τις αποφάσεις του να διαμορφώσει το αποτέλεσμα του αγώνα. 

Δεν ήταν μόνο η πέρα για πέρα άδικη αποβολή του Γιάρο στο 45' που άφησε την ομάδα μας με αριθμητικό μειονέκτημα για τον μισό αγώνα. Ούτε το τρίτο γκολ που ξεκινά από πεντακάθαρο φάουλ σε παίκτη μας. Ήταν δεκάδες οι περίεργες αποφάσεις και η γενικότερη προκλητική - εχθρική αντιμετώπιση του κ. Νάκκα προς την ομάδα μας, καθώς ουσιαστικά έπαιξε 90-10 αλλοιώνοντας ξεκάθαρα το αποτέλεσμα.

Αν και μας προκαλεί εντύπωση πως σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν υπήρχε παρατηρητής διαιτησίας, ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων θα δει το βίντεο του αγώνα και θα τιμωρήσει παραδειγματικά αυτόν τον διαιτητή, που θεωρούμε ότι είναι ακατάλληλος για την κατηγορία.

Συγχαίρουμε τους ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας που έδωσαν ό,τι είχαν για να πάρουν τη νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα".

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ - 4ος ΟΜΙΛΟΣ
(4η αγωνιστική)

 

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

 

1.

A.E. MYKONOY - ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

1-0

 

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - 4ος ΟΜΙΛΟΣ
(3η αγωνιστική)

 

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

 

2.

A.E. MYKONOY - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

2-1

 

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BLUE STAR FERRIES
(7η αγωνιστική)

 

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

 

3.

Α.Σ. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020 - Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

3-2

 

4.

Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ - Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

2-0

 

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SEAJETS - 2oς ΟΜΙΛΟΣ
(5η αγωνιστική)

 

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

 

5.

ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ - Α.Ο. ΠΑΡΟΥ

3-1

 

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SEAJETS - 3oς ΟΜΙΛΟΣ
(8η αγωνιστική)

 

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

 

6.

Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ - Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ

5-2

 

Κ-14 ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΕ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ
(5η αγωνιστική)

 

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

 

7.

Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ - ΝΕΟΣ ΑΟ ΣΥΡΟΥ

0-3

 

4η αγωνιστική

 

8.

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ - Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ

 

 

Κ-14 ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΕ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ
(4η αγωνιστική)

 

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

 

9.

Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ - ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΣΥΡΟΥ

4-1

 

Κ-14 ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΕ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ
(3η αγωνιστική)

 

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

10.

Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

0-5

5η αγωνιστική

 

11.

Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ - Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ

3-8

Κ-12 AEGEAN ISLANDS - 3ος ΟΜΙΛΟΣ
(3η αγωνιστική)

 

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

12.

Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ - Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ

2-0

               

Βαθμολογία Α΄ κατηγορίας Κυκλάδων

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ

13

5

4

1

0

11

3

2.

Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

8

6

2

2

2

12

8

3.

Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

7

6

2

1

3

11

15

4.

Α.Σ. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020

4

6

1

1

4

4

8

5.

Α.Ο. ΠΥΡΓΟΥ

0

0

0

0

0

0

0

6.

Α.Ε. ΠΑΡΟΥ

-3

5

2

1

2

7

11

 

Παρατηρήσεις: Το σωματείο 'Α.Ε. ΠΑΡΟΥ' έχει -10 βαθμούς. ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 31/24-11-2022 Π.Ε./Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

Βαθμολογία Β΄ κατηγορίας Κυκλάδων

2ος όμιλος

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ

6

2

2

0

0

7

1

2.

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ

4

3

1

1

1

2

3

3.

Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

1

3

0

1

2

0

5

4.

Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ

0

0

0

0

0

0

0

5.

Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ

0

0

0

0

0

0

0

3ος όμιλος

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

12

4

4

0

0

13

2

2.

Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ

3

3

1

0

2

4

4

3.

Α.Σ. ΙΟΥ

0

0

0

0

0

0

0

4.

Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ

0

0

0

0

0

0

0

5.

Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ

0

3

0

0

3

2

13