Το συγκρότημα του Γιώργου Φωτεινιά ήταν καλύτερο και πήρε δίκαια τη νίκη με 3-0 επί της Α.Ε. Μυκόνου Β΄

Πρώτο τρίποντο για Πάγο

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας σημείωσε ο Πάγος, ο οποίος επικράτησε με 3-0 της Α.Ε. Μυκλόνου Β΄. Το συγκρότημα του Γιώργου Φωτεινιά, έχοντας πάρα πολύ καλή απόδοση κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, έφτασε δίκαια στη νίκη και ταυτόχρονα έδειξε έτοιμο εν όψει του τοπικού ντέρμπι με τον Αίαντα την ερχόμενη Πέμπτη.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από την αρχή και προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ το οποίο θα τους δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση. Οι παίκτες του κ. Φωτεινιά δημιούργησαν αρκετές καλές ευκαιρίες, όμως τόσο ο Μακρής όσο και η τελική απροσεξία στέρησαν για 45 λεπτά το γκολ στον Πάγο. Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ με την συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Ο Αργυρός αρχικά βρέθηκε στο έδαφος έπειτα από μαρκάρισμα και με τον κ. Καλόγερα να δείχνει αμέσως την παράβαση. Ο ίδιος παίκτης στο 45΄ ευστόχησε στο πέναλτι κι άνοιξε το σκορ για τον Πάγο σε ένα κομβικό σημείο του ματς.

Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το γκολ του Αργυρού να χωρίζει τον Πάγκο με την Α.Ε. Μυκόνου Β΄.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν να πιέζουν και να αναζητούν το γκολ που θα κλείδωνε τη νίκη. Από την άλλη πλευρά η Μύκονος προσπαθούσε να ισορροπήσει το ματς και να βγει μπροστά με αξιώσεις, όμως ο Πάγος ήταν πολύ καλά διαβασμένος κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην αφήνει κενούς διαδρόμους. Ο Παρρής στο 65΄ με ωραίο τρόπο νίκησε τον Μακρή κι έκανε το 2-0 για τον Πάγο, ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 3-0.  

Τέλος, θα πρέπει να σταθούμε και στην τριάδα του αγώνα καθώς οι διαιτητές επέστρεψαν στην ενεργό δράση μετά από καιρό. Ο Αντώνης Καλόγερος όσο και οι Μαραγκός, Νομικός είχαν καλή παρουσία στο ματς. Δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα, δείχνοντας πως αν και είχαν να διευθύνουν αρκετό καιρό αγώνα, δεν έχασαν την φόρμα τους και ο αρχιδιαιτητής κ. Μενδρινός θα μπορεί να τους υπολογίζει και στη συνέχεια.

Πάγος – Α.Ε. Μυκόνου Β’ 3-0

Διαιτητής: Καλόγερας, βοηθοί: Μαραγκός-Νομικός

Α.Ο Πάγου (Φωτεινιάς): Βαρθαλίτης (83’ Σαγκαρνάκης), Βουτσίνος, Αργυρός, Μιχάλοβιτς, Σπανός, Συριανός (83’ Μιχαλόπουλος), Σκορδίλης, Ρούσσος Κ (79’ Μακρυωνίτης), Ρούσσος Α (69’ Τρόκα), Περρής, Ευαγγελόπουλος (83’ Παπαφίγκος).

Α.Ε Μυκόνου Β (Πούλος): Μακρής, Ασράμ, Σπαχίγια (85’ Παπαδημητρίου), Κατσικαλάκης, Κουτρούτσος, Σεφέρι (Δακτυλίδης), Παπιομπογλου (81’ Σταματάκης), Ρουστέμι, Μπουτσάι (89’ Μπάλα), Κάνιουρας, Τσόπελας

Βαθμολογία Β΄ κατηγορίας Κυκλάδων

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ

13

5

4

1

0

12

0

2.

Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ

13

5

4

1

0

14

3

3.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ.

5

6

1

2

3

2

13

4.

Α.Ο. ΠΑΓΟΥ

4

6

1

1

4

7

10

5.

Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ Β

3

6

0

3

3

2

11