Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου επικράτησε με 7-0 του Παμμηλιακού

Εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελλάς Σύρου

  • Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου, 2022 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 19 Δεκ. 2022 - 23:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Μία ακόμη πειστική εμφάνιση από την Ελλάς Σύρου, η οποία επικράτησε με 7-0 του Παμμηλιακού, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Κυκλάδων. Η ομάδα της Σύρου ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κι έφτασε εύκολα στην 7η νίκη της στο πρωτάθλημα. Οι πρωταθλητές Κυκλάδων με τη νίκη τους αυτή αύξησαν ακόμη περισσότερο τη διαφορά στους 8 βαθμούς από τον δεύτερο Πανναξιακό.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Παυλόπουλος, ο οποίος διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας, σημειώνοντας πέντε γκολ.

Η Ελλάς Σύρου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι καθώς ήθελε να καθαρίσει από νωρίς και να μην δώσει περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα της Μήλου. Ο Παυλόπουλος στο 18΄, έπειτα από τη σέντρα του Παράβαλου με κεφαλιά νίκησε τον Καμπάνταη και άνοιξε το σκορ. Ο ίδιος παίκτης στο 22΄ έκανε το 2-0 με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή. Στο 30΄ ο Μαριάν Ογκνιάνοφ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Καμπάνταη. Η Ελλάς Σύρου δεν σταμάτησε να πιέζει και στο 30΄ ο Παυλόπουλος σημείωσε το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι, κάνοντας ταυτόχρονα το 4-0. Με το σκορ αυτό οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ο Παμμηλιακός από την πλευρά του, μέχρι τη στιγμή που δέχθηκε το πρώτο γκολ, είχε καλή αγωνιστική παρουσία και κοιτούσε την Ελλάς Σύρου στα μάτια. Οι φιλοξενούμενοι από την στιγμή που δέχθηκαν το πρώτο γκολ από τον Παυλόπουλο κατέρρευσαν και παραδόθηκαν στην Ελλάς Σύρου.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν στον έλεγχό τους τη μπάλα και να πηγαίνουν σε πιο κοντρόλ επιθέσεις. Μάλιστα, κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Παυλόπουλος στο 53΄ με ανάποδο ψαλίδι έκανε το 5-0, σημειώνοντας ταυτόχρονα ένα φανταστικό τέρμα. Λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με απευθείας γυριστό σουτ σημείωσε ακόμη ένα εξαιρετικό γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 7-0. Οι μεγάλες ευκαιρίες δεν σταμάτησαν ακόμη και όταν το σκορ ήταν 7-0, ο Μπακατσέλος στάθηκε άτυχος σε σουτ από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής, με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Μαυρογιάννη.

 

Διαιτητής: Ζαράνης, Βοηθοί: Αρμακόλας-Γρυπάρης

Ελλάς Σύρου (Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος, Λαλάς (Μάιπας 73΄), Σταμούλης (Μανουδάκης 60΄), Οικονομόπουλος, Κολλιάκος (Αργυρός 60΄), Έντσεφ, Ογκνιάνοφ (Χατζηδιαμαντής 73΄), Μπακατσέλος, Παυλόπουλος, Περιάλης (Νομικός 56΄), Παράβαλος

Παμμηλιακός (Δαούτης): Καπάνταης (Μαυρογιάννης 73΄), Μωραϊτης, Μαραγκόπουλος, Κυρίτσης, Ατανάσοφ, Ντιουφ, Ραφαελ (Αϊβαλιώτης 60΄), Σάντα, Μαρκαντώνης (Ζούλιας 60΄), Παπάς (Παγώνης 60΄), Μαυρογιάννης