Στην Ελλάς Σύρου και επίσημα ο Κώστας Σκούπρας

Η Ελλάς Σύρου ανακοίνωσε επίσημα την συμφωνία της με τον Κώστα Σκούπρα. Ο παίκτης που βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, προπονείται με τη νέα του ομάδα και σύντομα θα παρουσιαστεί και μπροστά στο φίλαθλο κοινό της Σύρου. Ο Σκούπρας αναμένεται προσθέσει ακόμη περισσότερη ποιότητα στη μεσαία γραμμή της Συριανής ομάδας.

 

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου

 

Ο Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Σκούπρα.
Ο έμπειρος μέσος μετά από μια σπουδαία καριέρα στα γήπεδα της Θεσσαλίας με τις φανέλες της Α.Ε.Λ, Τρικάλων και Απόλλων Λάρισας (αρχηγός στο πρωτάθλημα της Superleague 2), επέστρεψε φέτος στις Κυκλάδες για λογαριασμό του Πανναξιακού που είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν.

Από σήμερα και μέχρι και το τέλος της σεζόν, ο Κώστας Σκούπρα θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας, με στόχο να μας βοηθήσει με την εμπειρία του στον πολυπόθητο στόχο που είναι η άνοδος στην Γ Εθνική.

Η διοίκηση του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Πανναξιακού Α.Ο για την συγκατάθεση της στην μετακίνηση αυτή. Ο Πανναξιακός απέδειξε για μια ακόμη φορά πως είναι ομάδα που ξέρει να αναγνωρίζει τα «θέλω» του κάθε αθλητή και παράλληλα να βοηθάει ομάδες των Κυκλάδων με στόχο την ανάδειξη του Νομού μας σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου  και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία