Την πίτα της έκοψε η οικογένεια του Πανθηραϊκού

  • Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 8 Φεβ. 2023 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πανθηραϊκού Α.Ο. Η εκδήλωση διεξήχθη στο γήπεδο του Πανθηραϊκού, που αποτελεί και το «σπίτι» του Συλλόγου, παρουσία όλων των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας.

Ο εφημέριος της Μεσαριάς, π. Ευάγγελος Φουστέρης ήταν αυτός που ευλόγησε τη βασιλόπιτα και εξέφρασε τις ευχές του προς τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση της ομάδας.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Πανθηραϊκού Μπάμπης Καμπουράκης, ο οποίος εκτός από ευχές, μετέφερε προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο την ικανοποίηση της διοίκησης για την μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει.

Ακολούθησε η προσφορά συμβολικών δώρων προς τους προπονητές της ομάδας κ. Κρεμμύδα Δημήτρη και κ. Τσοβάρα Βαγγέλη, οι οποίοι επίσης ευχήθηκαν στους αθλητές, εστιάζοντας στις αξίες που πρέπει να υιοθετήσουν στη ζωή τους.

Επίσης, ακολούθησε η βράβευση του κ. Μενδρινού Ποθητού, για την πολύτιμη και διαχρονική προσφορά του προς τον Πανθηραϊκό, από την ημέρα της ίδρυσης του Σωματείου μέχρι και σήμερα, με τη διοίκηση να προσφέρει στον κ. Μενδρινό μια φανέλα της ομάδας.

Τέλος, στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ., αλλά και οι προπονητές του Αθλητικού Κέντρου Playland, Δημήτρης Λόντος και Άκης Ιωσηφίδης.

Ετικέτες: