Στην επόμενη φάση του σχολικού πρωταθλήματος το ΕΠΑΛ

Στην επόμενη φάση του σχολικού πρωταθλήματος πέρασε το ΕΠΑΛ έπειτα τη νίκη του με 0-3 επί του ΓΕΛ Σύρου. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων και οι μαθητές και των δύο Λυκείων παρακολούθησαν τη σπουδαία αυτή αναμέτρησης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Βαγγέλης Νομικός της Ελλάς Σύρου ο οποίος σημείωσε και τα τρία τέρματα της αναμέτρησης.

Τώρα, όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλό καθώς και τα δύο Λύκεια είχαν στην σύνθεσή τους αθλητές που αγωνίζονται στις ομάδες της Σύρου. Το επίπεδο ήταν υψηλό και παίχθηκε πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Όπως αναφέρουμε παραπάνω ο Βαγγέλης Νομικός άνοιξε το σκορ στο 18’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε  με το ΕΠΑΛ να έχει το προβάδισμα στο σκορ με 0-1. Στην επανάληψη οι τυπικά φιλοξενούμενοι εξακολούθησαν να ελέγχουν τον ρυθμό και με τον Νομικό να κάνουν το 0-2 και να βάζουν τις βάσεις για τη νίκη – πρόκριση.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε από τον παίκτης της Ελλάς Σύρου στο 68’ της αναμέτρησης.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Φελτουτζή, ενώ οι αθλητές οι αθλητές του ΕΠΑΛ πανηγύρισαν το πρώτο γκολ, κρατώντας τη φανέλα του ποδοσφαιριστή του Πάγου.

ΓΕΛ ΣΥΡΟΥ-ΕΠΑΛ ΣΥΡΟΥ 0-3

ΓΕΛ Σύρου (Κασιανού): Ρηγούτσος, Μαραγκός, Κουλουλάς, Μακρυωνίτης, Ρούσσος Αν, Μπαρμπαρήγος, Δερεμπούκας, Τόσκα, Βουτσίνος, Συκουτρής, Ευαγγελόπουλος

ΕΠΑΛ ΣΥΡΟΥ (Παπαδόπουλος): Ρουμελιώτης, Ρούσσος Ν, Γιατσίδης, Καπέλλας, Ρούσσος Α, Ραφιός, Συριανός, Χάμζα, Μακρυωνίτης, Νομικός Β, Καμπάνης

Νομικός Π, Σελαμάι, Μιχάλοβιτς, Ξανθάκης