Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του κυπέλλου στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων στο γήπεδο της Ερμούπολης

Συριανή «μονομαχία» στα προημιτελικά του κυπέλλου

  • Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου, 2023 - 14:08
  • /   Eνημέρωση: 1 Μαρ. 2023 - 15:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η κλήρωση του κυπέλλου Κυκλάδων, με τις ομάδες να είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους. Ο πρώτος αποτελείται από τέσσερις ομάδες, (Ελλάς Σύρου, Αίαντας Σύρου, ο νικητής των ζευγαριών ΠΑΣ Τήνου – Πανσιφναϊκός και Ανδριακού με την Α.Ε. Μυκόνου). 
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Ειρηναίος Φρέρης αρχικά ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο κύπελλο και στη συνέχεια ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η κλήρωση των ομάδων. Ταυτόχρονα εξήγησε στους παρευρισκόμενους πως γίνεται η κλήρωση ώστε να προχωρά ο θεσμός και οι ομάδες να μπορούν να παίξουν τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης.  

Τα ζευγάρια που αναδείχθηκαν είναι :

Αίαντας Σύρου – Ελλάς Σύρου

ΠΑΣ Τήνου / Πανσιφναϊκός – Ανδριακός – Α.Ε. Μυκόνου

Η κλήρωση έβγαλε τοπικό ντέρμπι καθώς τα πρώτα μπαλάκια που βγήκαν από την κληρωτίδα ήταν αυτό του Αίαντα Σύρου και ακολούθησε της Ελλάς Σύρου. Ο φίλαθλος κόσμος του νησιού θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει σε περίπου δύο εβδομάδες μία αναμέτρηση που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και ντέρμπι στην Α΄ κατηγορία Κυκλάδων. Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και ο νικητής θα περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Τώρα όσον αφορά τον δεύτερο όμιλο στην κλήρωση μπήκε η Α.Ε. Πάρου, ΑΜΣ Φιλωτίου (προκρίθηκε χωρίς αγώνα), Πανθηραϊκός και ο νικητής του ζευγαριού Σαντορίνη 2020-Πανναξιακός.

Τα ζευγάρια του δεύτερου ομίλου είναι:

ΑΜΣ Φιλωτίου – Α.Ε. Πάρου

Πανθηραϊκός – Σαντορίνη 2020 / Πανναξιακός

Στον δεύτερο όμιλο ο ΑΜΣ Φιλωτίου που αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία Κυκλάδων θα βρεθεί απέναντι στην Α.Ε. Πάρου, ενώ ο Πανθηραϊκός περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του, που θα προκύψει από το ζευγάρι Σαντορίνη 2020 - Πανναξιακός.