Πρώτη ήττα για Ελλάς Σύρου

Σαντορινη - Ελλάς Σύρου

Την πρώτης ήττα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων γνώρισε η Ελλάς Σύρου με 4-1 από την Σαντορίνη 2020. Στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, η Σαντορίνη 2020 εκμεταλλεύτηκε τις σημαντικές απουσίες των Συριανών (Παυλόπουλου, Κολιάκου, Σκούπρα) και πέτυχαν μία ευρεία νίκη.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και σημείωσαν τέσσερα γκολ, κόντρα σε μία ομάδα που μέχρι σήμερα όχι μόνο δεν είχε γνωρίσει την ήττα, αλλά είχε δεχθεί μόλις τρία τέρματα. Από την πλευρά της, η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου μπήκε σχετικά καλά στο παιχνίδι, έδειξε πως ελέγχει το ματς, όμως το πέναλτι στο 44’ άλλαξε τη ροή του αγώνα. Πλήγμα για τους Συριανούς ο τραυματισμός του Ρηγούτσου στο 17’ ο οποίος μετά από σκληρό μαρκάρισμα χτύπησε στον ώμο και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

 

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

Στο 19’ ο Έντσεφ έκανε το πρώτο σουτ στο παιχνίδι, με την μπάλα να περνά ψηλά από το τέρμα της Σαντορίνης

Ο παίκτης της Ελλάς Σύρου διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Σαντορίνης για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς έδειξε να πονά πολύ στον ώμο.

25’ φάουλ σε πολύ καλή θέση για την Σαντορίνη, με τον Πολυκρέτη να εκτελεί και τον Σταμούλη με το κεφάλι να διώχνει σε κόρνερ. 

27’ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Φέκα, έπειτα την εκτέλεση κόρνερ του Λούκα.

35’ χωρίς πρόβλημα ο Παπαδόπουλος στο σουτ του Σιμιτζή έξω από τη μεγάλη περιοχή.

43’ Πέναλτι για την Σαντορίνη έπειτα το χέρι του Έντσεφ μέσα στην περιοχή. Ο κ. Ανδρικόπουλος αμέσως έδειξε την παράβαση και το πέναλτι.

44’ ο Λούκα ευστόχησε στο πέναλτι κι άνοιξε το σκορ για την Σαντορίνη 2020, 1-0.

52’ ο Πολυκρέτης με ψύχραιμο πλασέ, μετά την πάσα του Μαναριώτη, έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

55’ τεράστια ευκαιρία για την Ελλάς Σύρου, με το σουτ του Μανουδάκη να σταματά πάνω στον Σιμιτζή.

60’ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Μαναριώτη να βγαίνει μόνος απέναντι στον Παπαδόπουλο και τον γκολκίπερ της Ελλάς να βγάζει σε κόρνερ.

61’ Ο Μαναριώτης με κεφαλιά έπειτα την εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της Σύρου κάνοντας το 3-0.

63’ ο Ογκνιάνοφ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της ομάδας της Σαντορίνης.

67’ ο Περιάλης μετά από το μαρκάρισμα του Λούκα βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή της Σαντορίνης και ο κ. Ανδρικόπουλος έδειξε το σημείο του πέναλτι.

69’ ο Ογκνιάνοφ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και μείωσε για την Ελλάς Σύρου σε 3-1.

85’ Ο Πάππα με πλασέ έπειτα την σέντρα του Μαναριώτη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Ελλάς Σύρου.