Νίκησαν τον Νέο Α.Ο. Σύρου (6-0) οι Κανονιέρηδες και παρέμειναν στην πρώτη θέση

Την 7η νίκη τους στο πρωτάθλημα της Κ16 σημείωσαν οι Κανονιέρηδες Σύρου, οι οποίοι επικράτησαν του Νέου Α.Ο. Σύρου με 6-0. Οι παίκτες του κ. Βάλβη επέβαλαν από νωρίς τον ρυθμό τους και έφτασαν σε μία σχετικά εύκολη επικράτηση. Μάλιστα, οι τυπικά γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία του Αίαντα απέναντι στον Ανδριακό και ξέφυγαν ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία. Οι Κανονιέρηδες πλέον είναι πολύ κοντά στην εξασφάλιση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου, που θα τους οδηγήσει στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οι παίκτες του κ. Βάλβη όπως αναφέρουμε παραπάνω ήταν καλύτεροι, επέβαλαν από νωρίς τον ρυθμό τους και μάλιστα κατάφεραν μόλις στο 8’ με τον Έρικ Χάμζα να ανοίξουν το σκορ κάνοντας το 1-0. Από την πλευρά του, ο Νέος Α.Ο. Σύρου προσπάθησε να σταθεί στο ύψος των  περιστάσεων και για ένα μεγάλο διάστημα τα κατάφερε, όμως ήταν εμφανής η ανωτερότητα των Κανονιέρηδων.

Ο Γιώργος Καμπάνης στη συνέχεια στο 12’ με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0 και ο ίδιος παίκτης στο 15’ διαμόρφωσε το 3-0, σκορ, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Κανονιέρηδες να βρίσκονται συνεχώς στην επίθεση και να πιέζουν την αντίπαλη ομάδα. Ο Δημήτρης Βακόνδιος στι 61’ έκανε το 4-0 και ο Καμπάνης με ακόμη δυο δικά του γκολ (64’ & 73’) διαμόρφωσε το τελικό 6-0 για τους τυπικά γηπεδούχους.

 

Κανονιέρηδες - Νέος ΑΟΣ 6-0

Διαιτητής: Βακόνδιος, βοηθοί: Ρούσσος Γ-Φραγκογιάννη

Κανονιέρηδες (Βάλβης): Ρηγούτσος, Μεντρί, Βακόνδιος Γ, Κουκουλάς, Μαραγκός, Νομικός, Καμπάνης, Ρούσσος Δ, Ραουζαίος, Χάμζα, Ρούσσος Α

Βακόνδιος Δ, Φρέρης, Μήτσκας, Αθανασίου, Μπουντούρης, Βλάχος

Νέος ΑΟΣ (Ξενικάκης): Καπέλλας, Ξανθάκης, Τάνταλος, Βαμβακούσης, Καπέλλας Μ, Συκουτρής, Ξενικάκης, Ψαρρός, Ογκντάνοφ, Αρακάς, Γεράκης

Αρβανίτης, Βασιλειάδης, Ραουζαίος, Νασίφ, Χατζαντώνης, Μαραγκός

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου της Κ16

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΣΥΡΟΥ

22

8

7

1

0

44

8

2.

A.E. MYKONOY

18

7

6

0

1

27

8

3.

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ

14

7

4

2

1

31

11

4.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ.

8

9

2

2

5

13

27

5.

ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ

6

9

1

3

5

9

39

6.

Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ

2

10

0

2

8

6

37