Στα ημιτελικά του κυπέλλου Κυκλάδων η Α.Ε. Πάρου

Στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Κυκλάδων προκρίθηκε η Α.Ε. Πάρου, η οποία επικράτησε με 0-4 του ΑΜΣ Φιλωτίου. Η ομάδα του Αλέξη Αλεξανδρή ήταν καλύτερη από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό και πήρε δίκαια την πρόκριση. Οι φιλοξενούμενοι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο είχαν καθαρίσει την πρόκριση, καθώς είχαν προηγηθεί με 0-3. Ο Καμπάσης (9’) άνοιξε το σκορ πριν ακόμη συμπληρωθούν δέκα λεπτά αγώνα, με ωραία κεφαλιά ψαράκι. Στο 13’ ο Γαβαλάς με μία ακόμη κεφαλιά έπειτα το κόρνερ του Βασιλόπουλου από τα αριστερά έκανε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους και ο Γιαννούλης ευστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε, κάνοντας το 0-3. Τέλος, στο 73’ ο Κρίστι Λόκα διαμόρφωσε μετά από ατομική ενέργεια το τελικό 0-4 για την Α.Ε. Πάρου.

 

Διαιτητής: Χατζόπουλος Σ. | Βοηθοί: Φαν Αακεν Φ., Δεγαΐτας Γ.

Α.Μ.Σ. Φιλωτίου: (Σπαής), Στ. Ψαρράς, Βασιλάκης, Μουστάκης, Ε. Γρατσίας, Λεγάκης, Πενίκου, Χότζα (77′ λ.τ. Β.Π. Βενιεράκης), Λιαρμακόπουλος, Κ. Γρατσίας (51′ Πολυκρέτης), Κ. Ψαρράς, Παραράς.

Α.Ε. Πάρου: (Αλεξανδρής), Βασιλάρης (46′ Χαριστός), Γκ. Λόκα, Παπαδόπουλος (46′ Μουράι), Γαβαλάς, Καμπάσης, Παντελαίος (53′ Κρ. Λόκα), Ε. Κρητικός, Γιαννούλης, Στ. Κρητικός, Βαθρακοκοίλης (46′ Αριανούτσος), Βασιλόπουλος (53′ Εσάι).