Η ομάδα του Βαγγέλη Γατσέλου νίκησε στο τελευταίο ματς με 4-0 επί της ΕΠΣ Λέσβου και διατήρησε το αήττητο στα παιχνίδια της Ρόδου

Πρωτιά για την Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων

Νέα τεράστια επιτυχία για την Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων, η οποία προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής των Εθνικών ομάδων ως πρώτη και καλύτερη. Οι παίδες του Βαγγέλη Γατσέλου έκαναν το τέσσερα στα τέσσερα, καθώς επικράτησαν και της ΕΠΣ Λέσβου με 4-0 και κατέλαβαν την πρώτη θέση του ομίλου τους.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οι Κυκλάδες είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, σημειώνοντας τέσσερα γκολ και δημιουργώντας πολλές και επικίνδυνες φάσεις μπροστά στα καρέ του Μανούσου.

Η ομάδα του Βαγγέλη Γατσέλου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, καθώς ήθελε από νωρίς να επιβάλει τον ρυθμό της. Μάλιστα πριν την συμπλήρωση των πρώτων 10 λεπτών διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι έπειτα από πρώτη του Γκιόνι μέσα στην περιοχή. Ο «άρχοντας» του αγώνα ήταν κοντά και διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ο Καπέλλας στο 18 άνοιξε τον χορό των γκολ και τις Κυκλάδες να πανηγυρίζουν όλοι μαζί την επιτυχία της ομάδας της Κ14.

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

9’ ο Γκιόνι βγήκε μόνος απέναντι στον Μανούνο, με τον παίκτη των Κυκλάδων να πέφτει στο έδαφος κι άπαντες από τους τυπικά γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι. Ο διαιτητής της αναμέτρησης είχε αντίθεση άποψη κι έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

18’ ο Καπέλλας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την αμυντική αδράνεια της ΕΠΣ Λέσβου. Ο παίκτης των Κυκλάδων με ωραίο ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0 για το συγκρότημα του Βαγγέλη Γατσέλου.

19’ τεράστια ευκαιρία για γκολ για τους Κυκλαδίτες με τον Καλλίγερο. Ο παίκτης των γηπεδούχων βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μανούσου.

31’ άουτ πέρασε το σουτ του Καρτίμπελη από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

44’ οι αμυντικοί της ΕΠΣ Λέσβου με υπερένταση έβγαλαν τη μπάλα από τη γραμμή του Μανούσου στο σουτ του Γκιόνι.

49’ ο Ρούτσι από τα 70 περίπου μέτρα με μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ ξεγέλασε τους πάντες και έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας της ΕΠΣ Λέσβου, κάνοντας το 2-0 για τις Κυκλάδες.

58’ ο Καπέλλας έπειτα από ατομική ενέργεια και σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή νίκησε τον Μανούσο για το 3-0.

70’ ο Ζούμης με πλασέ από κοντινή απόσταση διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για την ΕΠΣ Κυκλάδων, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του συγκροτήματος του Βαγγέλη Γατσέλου.

75’ ο Μανούσος με υπερπροσπάθεια έβγαλε τη μπάλα σε κόρνερ του φάουλ που εκτέλεσε απ’ ευθείας ο Ζούμης.

 

ΕΠΣ Κυκλάδων – ΕΠΣ Λέσβου 4-0

Διαιτητική τριάδα: Παλούκης, Κασιώτης - Πηδιάκης

ΕΠΣ Κυκλάδων (Γατσέλος): Χωριανόπουλος, Ρούτσι, Μουχάντρι, Ρότσι, Κουλακιώτης, Ζουμής, Καρτίμπελης, Κούτη (77' Ζαχαρίου), Γκιόνι (77' Ορφανός), Καπέλλας (62' Δρόσος), Καλλίγερος (73' Λαρεντζάκης)

ΕΠΣ Λέσβου (Σταυριανός): Μανούσος, Γιαϊτζόγλου (61΄Κουτσκούδης), Χασάνι, Μπάκας, Κουμέλης, Ψυρούκης, Κούκος, Καραγιάννης, Ισουφάι, Σκρέκας, Χάτζα (41' Σάββας)