Κοντά στο final four της Κ16 ο Πανθηραϊκός

Την 10η νίκη του πρωτάθλημα της Κ16 σημείωσε ο Πανθηραϊκός, ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου του Πανναξιακού με 1-3. Η ομάδα της Σαντορίνης με τη νίκη της αυτή έκανε ίσως το πιο σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στο final four της κατηγορίας, καθώς έφτασε τους 30 βαθμούς, έναντι των 26 του ΠΑΣ Νάξου.
Η ομάδα της Νάξου έχει ένα παιχνίδι περισσότερο, καθώς σε 12 αναμετρήσεις έχει 8 νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Σε αντίθεση με τον Πανθηραϊκό ο οποίος έχει σε έντεκα αναμετρήσεις, 10 νίκες και μόλις μία ήττα.
Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, είχε έναν καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να παίζουν για τη νίκη. Το συγκρότημα της Σαντορίνης κατάφερε πριν ακόμη συμπληρωθούν 10 λεπτά αγώνα να ανοίξει το σκορ στο 8’ με τον Λιγνό. Στο 18’ ο Μπούζι μετά από ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-2. Στο 44’ ο Γκορντάνι με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής μείωσε σε 1-2 για τον Πανναξιακό. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε από τον Καβαλλάρη με ωραία προσπάθεια μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

 

Πανναξιακός – Πανθηραϊκός 1-3

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Χατζόπουλος, με βοηθούς τον κ. Φαν Άακεν και την κα. Ρούσσου.

Πανναξιακός(Κουρκουνάς): Μανδηλαράς, Χότζα, Πιέτρι, Μαργαρίτης, Σουλεϊμάνι, Χύκα, Τουμπακάρης Ι., Τουμπακάρης Α., Σπυριδάκης(32’ Ζεύλης), Γκορνάτι, Κριμιτζάς(62’ Στεριανός)
Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Ντούζα, Μαχμουτάι και Βαζαίος.

Πανθηραικός(Δ. Κρεμμύδας): Μαρτίδης(41’ Καραμολέγκος), Murjikneli(41’ Μέμα), Μοσχάτος, Τσάνο, Αναπλιώτης(68’ Παναγιώτου Π.), Κόκα(41’ Φύτρος), Μπούζι(68’ Σκοπελίτης), Παπαβασιλείου, Ζαμπέλης, Μαλούσι(41’ Καβαλλάρης), Λιγνός(68’ Παναγιώτου Δ.)