Η ομάδα του κ. Βλάχου επικράτησε με 1-2 της Α.Ε. Πάρου στο γήπεδο της Παροικιάς στο ημιτελικό του κυπέλλου Κυκλάδων

Δύσκολη πρόκριση για την Α.Ε. Μυκόνου

Στον τελικό του κυπέλλου Κυκλάδων πέρασε η Α.Ε. Μυκόνου έπειτα την επικράτησή της με 1-2 επί της Α.Ε. Πάρου. Οι φιλοξενούμενοι, αν και έπαιξαν με πλήρη σύνθεση, τα βρήκαν… σκούρα απέναντι στη μαχητική ομάδα του Αλέκου Αλεξανδρή.

Το παιχνίδι είχε έναν αρκετά καλό ρυθμό, καθώς και οι  δύο ομάδες διεκδίκησαν την πρόκριση μέχρι τέλους.

Οι φιλοξενούμενοι, όπως είναι φυσικό, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων (αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική) και πίεσαν την ομάδα της Πάρου. Παρά την πίεση, ωστόσο, η ομάδα του κ. Βλάχου έφτανε δύσκολα εντός της περιοχής της Πάρου και μάλιστα το γκολ στο οποίο σημειώθηκε και προηγήθηκε στο σκορ η Α.Ε. Μυκόνου προήλθε από τον Μουράι στο 41’. Στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα ο παίκτης του Αλέκου Αλεξανδρή την έστειλε στο βάθος της εστίας της ομάδας του και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1. Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο 76’ ο Μουρίκι με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 0-2, δίνοντας μεγάλο πλεονέκτημα στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι που στέκονταν πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι δεν το έβαλαν κάτω  και πίεσαν για τη μείωση του σκορ. Το 1-2 βέβαια ήρθε στο 96’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιαννούλη, όμως δεν υπήρχε χρόνος για την Πάρο και η Μύκονος πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου Κυκλάδων. 

 

Α.Ε. Πάρου – Α.Ε. Μυκόνου 1-2

Διαιτητική τριάδα: Κουζούμης, Ρούσσος, Βακόνδιος

ΑΕ Πάρου (Αλεξανδρής): Ρούσσος, Μανδραβέλης, Κρητικός Δ., Γιαννούλης, Μουράι, Γαβαλάς (69' λ. τρ. Παπαδόπουλος), Αλιπράντης (46' Βαθρακοκοίλης), Βασιλόπουλος, Εσάι, Αριανούτσος (83' Λόκα Κ.), Κρητικός Ε. (83' Κρητικός Σ.)

ΑΕ Μυκόνου (Βλάχος): Παλιούρας, Σπυρόπουλος, Γιαννόπουλος (46' Κέμπε), Μαντζανάς, Αρκούδας, Αχείμαστος (53' Τράκας), Ζγκούρη, Μουρίκι (80' Ράγια), Βαλαβανόπουλος (80΄Οικονομικός), Πινέιρο (69' Σπόλιαριτς), Παπαδόπουλος.