Γλυκοκοιτάζει την άνοδο ο Α.Ε.Ρ. Αφάντου

  • Παρασκευή, 26 Μαΐου, 2023 - 06:20
  • /   Eνημέρωση: 26 Μαΐου. 2023 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Διπλασίασε τις νίκες του ο Α.Ε.Ρ. Αφάντου στα μπαράζ ανόδου και πλέον κοιτάζει πιο ζεστά την Γ’ Εθνική. Η ομάδα της Ρόδου επικράτησε με 6-1 του Πυθαγόρα Σάμου και έφτασε τους έξι βαθμούς, με  δύο νίκες σε ισάριθμές αναμετρήσεις. Η ομάδα του κ. Μπεκιάρη έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει πρόωρα την άνοδο, καθώς την προσεχή ερχόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει στο Αφάντου τον Αστέρα Βάρης και με νίκη, θα κάνει άλμα ανόδου. Την ίδια ώρα θα βάζει… φωτιά στην μία και μοναδική θέση που θα απομένει, αφού θα βάζει για τα καλά στο κόλπο και την Ελλάς Σύρου που με νίκη απέναντι στα Λουτρά θα ελπίζει για άνοδο.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, η ομάδα της Ρόδου είχε τον έλεγχο του αγώνα, καθώς ο Πυθαγόρας έχει ένα πιο αδύναμο σύνολο.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα:

Οι γηπεδούχοι πίεσαν από το ξεκίνημα του παιχνιδιού  και μόλις στο 13’ κατάφεραν να πάρουν… κεφάλι στο σκορ με τον Σπάχιου. Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως στο 8’ ακυρώθηκε γκολ του Λυκοπάντη ως οφσάιντ.

20’ ο γκολκίπερ του Πυθαγόρα με υπερένταση έβγαλε το σουτ του Λυκοπάντη. Στην συνέχεια της φάσης ο Σαράντος είδε τη μπάλα να χτυπά το σώμα του και να καταλήγει στο βάθος της εστίας της ομάδας του κάνοντας το 2-0 για τον ΑΕΡΑ.

38’ ο Αρφαρά με ωραίο δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κατσουρίνη για το 3-0.

39’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν τον σκορ μετά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάρσα 1-3.

50′ ο Τομόρι με ωραία διαγώνιο μπαλιά βρήκε τον μεσοεπιθετικό των «ερυθρόλευκων» ο οποίος με σουτ στην κίνηση τελείωσε υποδειγματικά την φάση κάνοντας το 4-1.

52’ ο Φερεντίνος με ψηλοκρεμαστό σουτ νίκησε τον Κατσουρίνη κάνοντας το 5-1.

58′ ο Αρφαράς με παράλληλο γύρισμα βρήκε τον Φερεντίνο που από κοντά δεν είχε πρόβλημα να ολοκληρώσει το προσωπικό του χατ-τρικ (6-1).

 

 Α.Ε.Ρ.Α.(Παναγιώτης Μπεκιάρης): Κεφάλας, Κορλός(58′ Γιατσιάτσος), Τομόρι, Αθανασίου(75′ Σαββούλης), Φυλακούρης, Ρούσσος, Κιοσέογλου, Αρφαράς(58′ Πελαρδής), Σπαχιού, Λυκοπάντης(58′ Χατζηκυριαζής), Φερεντίνος(75′ Κριεζής)

Πυθαγόρας(Στέλιος Σταματάκης): Κατσουρίνης, Σαπουνάς, Σαράντος, Πουρλιδάρης(78′ Αργυρής), Ιωαννίδης, Μεντεσίδης, Δημητρίου(70′ Χρυσανθόπουλος), Κοκκινάκης, Κάρσας, Αναστασίου

Ετικέτες: