Live score Ελλάς Σύρου - Αετός Λουτρών

  • Παρασκευή, 26 Μαΐου, 2023 - 16:02
  • /   Eνημέρωση: 26 Μαΐου. 2023 - 18:04
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Το παιχνίδι της Ελλάς Σύρου με τον Αετό Λουτρών είναι κομβικής σημασίας για την ομάδα του κ. Χριστοφιλέα. Οι Συριανοί θέλουν μόνο νίκη για να συνεχίσουν να ελπίζουν στην άνοδο στην Γ’ Εθνική. Η Κοινή Γνώμη θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα.

 

Ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Αετό να κάνει την σέντρα.

3’ στα χέρια του Κουμπά το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Ογκνιάνοφ.

8’ ο Παυλόπουλος βρήκε τον Σκούπρα, όμως ο δεύτερος βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του και καταλόγισε το  οφσάιντ.

9’ τεράστια ευκαιρία για την Ελλάς Σύρου με τον Παυλόπουλο, έπειτα τη σέντρα από τον Περιάλη. Η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κουμπα.

12’ ο Μπακατσέλος προσπάθησε να βρει τον Ογκνιάνοφ μέσα στην περιοχή, όμως ο μεσοεπιθετικός της Ελλάς Σύρου δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα.

15’ Συμπληρώθηκε το πρώτο τέταρτο του αγώνα, οι γηπεδούχοι έχουν αναλάβει το έλεγχο της αναμέτρησης, έχουν βγει 2-3 φορές με αξιώσεις στην επίθεση και προσπαθούν να σπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του Αετού. Από την πλευρά της η ομάδα της Λέσβου προσπαθεί να ισορροπήσει το παιχνίδι και να κρατήσει μακριά από την περιοχή τους, τους Συριανούς.  

17΄εκτός αγωνιστικού χώρου πέρασε το σουτ του Έντσεφ.

24’ τεράστια ευκαιρία για τον Αετό Λουτρών, καθώς ο Βλαστέλλης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

27’ εκτός αγωνιστικού χώρου η μπάλα στην κεφαλιά του Οικονομόπουλου έπειτα το κόρνερ του Μπακατσέλου από τα αριστερά.

33’ σε κόρνερ έβγαλε ο Κουμπάς το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Περιάλη.

42’ ο Οικονόπουλος μετά από μαρκάρισμα έπεσε μέσα στην μεγάλη περιοχή, όμως ο διαιτητής του αγώνα διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Από πλευράς Ελλάς υπήρξαν διαμαρτυρίες καθώς υποστήριξαν πως υπήρχε παράβαση στο μαρκάρισμα.

Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να παραμένουν στο 0-0, παρά τις προσπάθειες της Ελλάς Σύρου, αλλά και το δοκάρι από πλευράς Αετού. Οι Συριανοί αν και ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι στη συνέχεια κρατήθηκαν μακριά από την εστία του Καμπά.

Οι Συριανοί πλέον έχουν μπροστά του άλλα 45λεπτά για να κρατηθούν ζωντανοί.

17:10 Ξεκίνησε το δεύετρο ημίχρονο

52’ ο Λαλλάς με ένα κακό διώξιμο έδωσε την ευκαιρία στον Βλαστέλλη να πάρει την κεφαλιά και να χάσει μία μεγάλη ευκαιρία για τον Αετό Λουτρών. 

55’ την τελευταία ο Κολλιάκος έδιωξε με το κεφάλι στην σέντρα από τα αριστερά του Σεφουλάι. 

58’ τεράστια ευκαιρία για την Ελλάς Σύρου με τον Κολλιάκο να κάνει το πλασέ έπειτα το κόρνερ του Περιάλλη, όμως πάνω στην γραμμή του Κούμπα, οι αμυντικοί έδιωξαν τη μπάλα μακριά.

59’ στην κόντρα ο Βλαστέλλης προσπάθησε να νικήσει τον Παπαδόπουλο, όμως ο γκολκίπερ της Ελλάς έπεσε και μάζεψε. Το παίκτη του Αετού πίεσε σωστά ο Παράβαλος που του έκοψε το οπτικό πεδίο.

62΄ο κορυφαίος για τον Αετό ο Βλαστέλλη ο οποίο μόνο του προσπαθεί να νικήσει την Ελλάς Σύρου. Ο Παπαδόπουλος υπερένταση έβγαλε την κεφαλιά του Βλαστέλλη σε κόρνερ.

64’ Τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους μετά την κεφαλιά του Παυλόπουλου και τον Κουμπά να απογειώνεται και να βγάζει σε κόρνερ. Απίστευτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

82' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για την Ελλάς Σύρου με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παυλόπουλου, 1-0.

84’ διακοπή στο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν άσχημα και να φωνάζουν χωρίς λόγω. Όλα ξεκίνησαν για ένα μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου. 

99' άουτ η κεφαλιά του Κριπιντήρη

Μετά από 10 λεπτά ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα με την Ελλάς Σύρου να επικρατεί με 1-0 χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Παυλόπουλος. 

 

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Λαλλάς, Παράβαλος (92' Μαϊπάς), Κολλιάκος, Οικονομόπουλος, Μπακατσέλος, Έντσεφ (57' Μανουδάκης), Ογκνιάνοφ (78' Ρηγούτσος), Παυλόπουλος, Σκούπρα, Περιάλης.

Αετός Λουτρών: Κουμπάς, Καλαφάτης, Μπάρκας (45' Μωυσιάδης), Κριπιντήρης, Πιπέρας, Τσομπανέλλης, Βλαστέλλης (75' Κουνιάρης), Μιχαλάκης, Σεφουλάι, Μουσίδης, Αγριμάκης.