Γνωστές οι 22 από τις 24 ομάδες που κέρδισαν την άνοδο

Οι ομάδες που ανεβαίνουν στην Γ’ Εθνική

  • Τετάρτη, 14 Ιουνίου, 2023 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 15 Ιουν. 2023 - 1:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Γνωστές έγιναν πλέον οι 22 από τις 24 ομάδες που θα αγωνισθούν στην Γ’ Εθνική κατηγορία τη σεζόν 2022-23. Η Ελλάς Σύρου, όπως είναι γνωστό, έχασε την άνοδο από τον Αστέρα Βάρης για μόλις ένα γκολ, με τους πρωταθλητές της Ανατολικής Αττικής να μην κατεβαίνουν στο τελευταίο ματς στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.
Η ομάδα του κ. Χριστοφιλέα πάλεψε μετά τις δύο ήττες από ΑΕΡΑ Αφάντου και Ηλυσιακό, όμως όπως αναφέρουμε παραπάνω δεν τα κατάφερε για ένα γκολ στην ισοβαθμία με τον Αστέρα.
Πλέον οι Συριανοί περιμένουν ένα θαύμα, όμως δύσκολα μπορεί να πραγματοποιηθεί. Αυτό γιατί κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αυτή τη στιγμή αν κάποια ομάδα δεν κατέβει και ταυτόχρονα αν η Ομοσπονδία δώσει στην Ελλάς κάποια ευκαιρία να παίξει στην Γ’ Εθνική. ΟΙ Συριανοί θα αρκεστούν πως έχασαν την άνοδο στις λεπτομέρειες και πως έδωσαν στο τέλος ότι καλύτερο μπορούσαν.
Τώρα, από τον 8ο όμιλο που συμμετείχε και η ομάδα της Σύρου το εισιτήριο της ανόδου πήρε ο Ηλυσιακός ως πρώτος και ακολούθησαν ο ΑΕΡΑ Αφάντου και ο Αστέρας Βάρης.

 

Απομένουν δύο θέσεις στον 7ο όμιλο, τις οποίες διεκδικούν Ατρόμητος Πειραιά, Χαϊδάρι και Ερμής Ζωνιανών.

Αναλυτικά οι ομάδες…

1ος όμιλος: Νίκη Ευκαρπίας, Άρης Πετεινού, Ορέστης Ορεστιάδας

2ος όμιλος: Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, Βατανιακός, Αετός Βαρβάρας

3ος όμιλος: Θύελλα Κατσικάς, ΑΕ Μεσολογγίου, Αναγέννηση Αρτας

4ος όμιλος: ΑΕ Κιλελέρ, Μαγνησιακός, Αστέρας Σταυρού

5ος όμιλος: ΠΑΟ Βάρδας, Παναιγιάλειος, Εράνη Φιλιατρών

6ος όμιλος: ΑΟ Νέας Αρτάκης, Ελλοπιακός, ΠΑΣ Κόρινθος

7ος όμιλος: Ατσαλένιος

8ος όμιλος: Ηλυσιακός, ΑΕΡ Αφάντου, Αστέρας Βάρης

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΜΙΛΟ

Ο Ατσαλένιος εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο του μετά την σημερινή ισοπαλία, ενώ τις άλλες δύο θέσεις διεκδικούν τρεις ομάδες.

Ο Ατρόμητος Πειραιά έχει 11 βαθμούς και τέρματα 5-0, ενώ από 10 έχουν Χαϊδάρι (7-1) και Ερμής Ζωνιανών (7-3). Ο Ατρόμητος Πειραιά κρατάει την τύχη του στα χέρια του, αφού παίζει εκτός έδρας με τον Γρανίτη, ενώ Ερμής και Χαϊδάρι θα παίξουν μεταξύ τους στα Ζωνιανά.

Ο Ατρόμητος ανεβαίνει αν δεν ηττηθεί, η ακόνη και με ήττα αν το Ερμής- Χαϊδάρι δεν λήξει ισόπαλο. Αν αυτό το ματς λήξει ισόπαλο και ηττηθεί ο Ατρόμητος, τότε ανεβαίνουν Χαϊδάρι και Ερμής.

Αν στο Ερμής – Χαϊδάρι υπάρξει νικητής, τότε αυτός ανεβαίνει μαζί με τον Ατρόμητο.

Αν ο Ατρόμητος δεν ηττηθεί και το Ερμής – Χαϊδάρι λήξει ισόπαλο, τότε την άνοδο παίρνει το Χαϊδάρι.

Ετικέτες: