Στην Αυστρία με τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Κάτρης

Στην Αυστρία βρίσκεται ήδη η αποστολή του Παναθηναϊκού, καθώς εκεί θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Στο Μπαντ Έρλαχ βρίσκεται μαζί με την ανδρική ομάδα των πρασίνων και ο νεαρός Συριανός ποδοσφαιριστής Γιώργος Κάτρης. Να θυμίσουμε πως ο Κάτρης είχε κληθεί να ακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας στην Αθήνα, όμως έπεισε τον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος πήρε μαζί του στην Αυστρία τόσο τον Κάτρη, όσο και τους Γιώργο Καλοσκάμη και Έλτον Φικάι.

Να σημειώσουμε εδώ πως την αποστολή των πρασίνων την ακολούθησαν 33 αθλητές, με την διοίκηση όμως να κοιτά παίκτες που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στα προκριματικά το Champions League και θέλει να καταφέρει να μπει στους ομίλους. Αν τα καταφέρει τα οικονομικά οφέλη θα είναι μεγάλα, αφού θα μπουν αρκετά χρήματα στα ταμία του συλλόγου.

Οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι οι:

Αλμπέρτο Μπρινιόλι, Γιούρι Λοντίγκιν, Βασίλης Ξενόπουλος, Σάιρους Μαργκόνο, Γιώργος Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν Πέρεθ, Μπαρτ Σένκεφελντ, Ζέκα, Φώτης Ιωαννίδης, Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, Άντραζ Σπόραρ, Μπερνάρ Ντουάρτε, Κρίστιαν Γκάνεα, Άνταμ Τσέριν, Ντάνιελ Μαντσίνι, Ένις Τσόκαϊ, Αλέξις Τρουιγιέ, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Χόρντουρ Μάγκνουσον, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Φίλιπ Τζούρισιτς, Γιάννης Κώτσιρας, Σεμπάστιαν Παλάσιος, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Αργύρης Καμπετσής, Λεάντρο Φρόκου, Γιώργος Σιδεράς, Μαζάρ Μπιλάλ, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, Δημήτρης Καλοσκάμης, Γιώργος Κάτρης, Έλτον Φικάι.

Ετικέτες: