Φιλική ήττα με 3-1 από τον Πανελευσινιακό η Ελλάς Σύρου

Την πρώτη της ήττα σε φιλικό επίπεδο γνώρισε η Ελλάς Σύρου από τον Πανελυσινιακό με 1-3. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτη στο γήπεδο της Ερμούπολης, με την Ελλάς Σύρου να φιλοξενεί τον Πανελευσινιακό. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας τόσο της ομάδας της Σύρου όσο και του συγκροτήματος από την Ελευσίνα.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ταυτόχρονα να εκμεταλλεύονται τα λάθη της Ελλάς Σύρου.

Στο 7’ ο Μπρούνο χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κατάφεραν με τον Μελισσόπουλο στο 35’ να ισοφαρίσουν σε 1-1 και με το σκορ αυτό οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη του αγώνα ο Πανελευσινιακός ήταν καλύτερος καθώς και με τις αλλαγές που έκανε είχε ακόμη καλύτερο ρυθμό.

Στο 50’ ο Γραμμένος έφυγε στην κόντρα επίθεση και νίκησε τον Μουλαρά κάνοντας το 1-2. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε με τον Παπαγεωργίου στο 75’.

 

Διαιτητής: Κουμπαράκης, Βοηθοί: Αρμακόλας-Γρυπάρης

Ελλάς Σύρου: Μουλαράς, Ζαφείρης, Ζάχι, Οικονομόπουλος, Μάγκας, Μπακατσέλος, Conci, Καρμοίρης, Μελισσόπουλος, Μηνάς, Κασάπης

Ρούσσος, Μεντρί, Συριανός, Παπαδόπουλος, Δημητρέλος, Καραμολέγκος, Παράβαλος, Παυλόπουλος, Κουκουλάς, Λαντίκας

Πανελευσινιακός: Μουζάκης, Αλεξίου, Μηλιώτης, Συριόπουλος, Κουκοβίνης, Κυριαζής, Μπρούνο, Μάκο, Γραμμένος, Μακρίδης, Χερέρα

Μεταξάς, Νταγκουνάκης, Σκέντζος, Νικολάκης, Ταμπουρατζής, Πορφυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Χατζηλάμπρος, Μπόρι