Πρεμιέρα στη νέα σεζόν για τον Πανναξιακό

  • Πέμπτη, 31 Αυγούστου, 2023 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 31 Αυγ. 2023 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Επίσημη πρώτη αλλά και αρκετές απουσίες για τον Πανναξιακό, ο οποίος άρχισε προετοιμασία στο ΔΑΚ Νάξου. Ο Γιώργος Μοστράτος με την… πορτάρα στο στήθος έδωσε τις πρώτες του οδηγίες και σε συνεργασία με τους ανθρώπους που θα έχει κοντά του κατάρτισαν το πλάνο των προπονήσεων. Να σημειώσουμε εδώ πως στο πλευρό του νέου τεχνικού θα υπάρχει ο Πέτρος Σιδέρης, ο οποίος θα προσπαθήσει σ’ αυτό το πρώτο κομμάτι τις προετοιμασίας ο Ναξιώτης γυμναστής θα έχει τον πρώτο λόγο.

Από εκεί και πέρα, στην πρώτη της ομάδας έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Πολυχρονάκος, ο οποίος και ευχήθηκε στους παρόντες να έχουν μία καλή χρονιά με υγεία.

Κοντά στην ομάδα όπως πάντα ήταν ο Μιχάλης Αγγελής που μαζί με τον Νίκο Στεφάνου τρέχουν καθημερινά για τον Πανναξιακό.

Τέλος, στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως στον Πανναξιακό υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα, καθώς μετακινήθηκαν από τον ΠΑΣ Νάξου ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο ΔΑΚ Νάξου και εκτός από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη συμφωνήσει θα δοκιμαστούν κι άλλοι το διάστημα που ακολουθεί.

Ο Πανναξιακός θέλει να διατηρήσει ψηλά τον πήχη, μιας και ο στόχος και τη φετινή σεζόν είναι το πρωτάθλημα. Βέβαια, η σεζόν θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς ομάδες τόσο από την Σαντορίνη, όσο και ο Πανναξιακός έχουν ενισχυθεί και θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Ετικέτες: