Η ομάδα του κ. Κρεμμύδα επικράτησε με 3-2 της Θύελλας Καμαρίου

Με νίκη ξεκίνησε ο Πανθηραϊκός στο Κ18

Ο Πανθηραϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο σπουδαίο παιχνίδι με την Θύελλα Καμαρίου για το πρωτάθλημα της Κ18.

Η ομάδα του κ. Κρεμύδα ήταν καλύτερη στις λεπτομέρειες και επικράτησε με 3-2 στο τοπικό ντέρμπι του νησιού. Από την πλευρά τους, οι φίλοι και των δύο ομάδων που βρέθηκαν στιες εξέδρες του γηπέδου απόλαυσαν ένα σπουδαίο ματς.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, ήταν ένα παιχνίδι για γερά… νεύρα, καθώς και οι δύο ομάδες έδειχναν ικανές να φτάσουν στη νίκη. Ταυτόχρονα, με το… καλημέρα έδειξαν τόσο ο Πανθηραϊκός, όσο και η Θύελλα Καμαρίου πως διαθέτουν πάρα πολύ καλό υλικό και πως θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά για την ομάδα του Δημήτρη Κρεμύδα, μιας και μόλις στο 8’ έπειτα από μία ωραία συνεργασία του Κράσι με τον Χαϊνταράι, ο δεύτερος άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0. Η ομάδα του Καμαρίου ισοφάρισε στο 15’ με σουτ του Καφούρου.

Στο 24’ ο Πανθηραϊκός προηγήθηκε ξανά (2-1) με δυνατό σουτ του Κράσι Λ., μέσα από την μεγάλη περιοχή. Η Θύελλα με τον Πάνα στο 30’ έφεραν εκ νέου το ματς στα ίσια, ισοφαρίζοντας σε 2-2, με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 36’ ο Πανθηραϊκός μετά από ωραία προσπάθεια του Παπαβασιλείου που μπήκε στην περιοχή, την κατάλληλη στιγμή γύρισε Κράσι που με κοντινή προβολή σημείωσε το 3-2. Ένα χορταστικό πρώτο μέρος με πέντε συνολικά τέρματα και αρκετές ωραίες στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας απέκτησε έντονο ρυθμό με αρκετές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι τα πολλά κενά που άφηναν οι παίκτες του Καμαρίου έφταναν με πολλές αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ όμως ο Κούκα κρατούσε μέσα στο παιχνίδι την ομάδα του.

Κοντά στην ισοφάριση έφτασε και η Θύελλα Καμαρίου η οποία στάθηκε άτυχη στο τέλος της αναμέτρησης, καθώς ο Καφούρος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καραμολέγκου.

Το σκορ παρά τις πολλές ευκαιρίες που υπήρξαν στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ δεν άλλαξε και έτσι η ομάδα του Δημήτρη Κρεμμύδα ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα Κ18.

 

 

Πανθηραϊκός – Θύελλα Καμαρίου 3-2

Διαιτητής ήταν ο κ. Νάκκας, με βοηθούς την κα. Ρούσσου και τον κ. Πέγιο

Πανθηραϊκός(Δ. Κρεμμύδας): Καραμολέγκος, Μέμα(75’ Τσάνο), Καραγιάννης, Κράσι Ε., Μοσχάτος, Διονυσόπουλος(87’ Καρτίμπελης), Σέχου, Παπαβασιλείου(87’ Λλέσι), Χαϊνταράι(75’ Καβαλλάρης), Ζαμπέλης(65’ Βενιέρης), Κράσι Λ.(87’ Κουλουριώτης).

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Μαρτίδης, Ντούκα, Νομικός

Θύελλα Καμαρίου(Σ. Φίλων): Κούκα, Εσκίογλου, Λένα, Μπάχνα(65’ Χάλαρης), Κολλάρας(82’ Κανουσάι), Πάνα, Λιγνός, Καφούρος, Κοϊδελάι Ο., Κοϊδελάι Λ., Φύτρος Α.(78’ Φύτρος Χ.)