Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τον Α.Ο. Πάρου 4-0 τον Πανσιφναϊκό

Ένα πανέμορφο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Παροικιάς με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 4-0 του Πανσιφναϊκού.

Το συγκρότημα του κ. Τριανταφυλλάκου ήταν καλύτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κι έφτασε δίκαια στη νίκη.

Από την άλλη πλευρά, ο Πανσιφναϊκός είχε τις δικές του ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει.

Στο 25’ ο Σαρρής έπειτα το φάουλ που εκτέλεσε ο Αλιφιέρης βρέθηκε σε θέση βολής και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, κάνοντας το 1-0.

Στο 38’ ο Αλιφιέρης με ένα πανέμορφο σουτ από πολύ πλάγια θέση της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Ποργιώτη κι έκανε το 2-0 για την Πάρο.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0 και να πατούν καλύτερα εντός αγωνιστικού χώρου.

Το… σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Α.Ο. Πάρου να έχει κυρίαρχο ρόλο μέσα στο παιχνίδι και στο 51’ ο Παπαθεοδώρου έπειτα τη σέντρα του Σαρρή έκανε με πλασέ το 3-0 για τους γηπεδούχους.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 82’ με τον Παντελαίο, μετά τη συνεργασία των Μούρλα – Αλιφιέρη.

 

Α.Ο. Πάρου – Πανσιφναϊκός 4-0

Διαιτητική τριάδα: Κουζούμης, Ζαράνης, Σαργολόγος

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Καλλαλές, Μαραγκουδάκης, Μπέτσα (70' Σάμιος), Κεβάνι (70' Αδάμ), Σαρρής, Βοσινάκης (84' Κοντός), Δαφερέρας, Αλιφιέρης, Ζέλα (75' Παντελαίος), Μούρλας, Παπαθεοδώρου (75' Πούλιος).

Πανσιφναϊκός (Πατσούρας): Ποργιώτης, Ατσόνιος, Φ., Ατσόνιος Χ. (73' Χουζούρης), Τσέλιος, Ζάσκας, Τρούλλος Α., Χαραβος, Καραβος, Βόϊκα, Τρούλλος Κ., Κόρο Σ., Ψαραύτης.