Στους Κανονιέρηδες η νίκη, 3-0 την Ελλάς Σύρου

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Κ14 σημείωσαν οι Κανονιέρηδες Σύρου. Το συγκρότημα του Παναγιώτη Τσούκου επικράτησε με 3-0 της Ελλάς Σύρου, σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων.

Κανονιέρηδες και Ελλάς Σύρου κατά διαστήματα έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, προσφέροντες σημαντικές στιγμές στου φίλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια έφτασαν στην πρώτη τους νίκη.

Οι Κανονιέρηδες άνοιξαν το σκορ στο 26’ με τον Μπαρμπούνη. Το σκορ παρέμεινε 1-0 μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και με αυτό πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Με την έναρξη της επανάληψης η Ελλάς προσπάθησε να πιέσει ώστε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, όμως οι Κανονιέρηδες κράτησαν με την άμυνά τους μακριά από την περιοχή τους, τους παίκτες του κ. Ντόγου. Στη συνέχεια κι όσο ο χρόνος περνούσε οι Κανονιέρηδες εκμεταλλεύτηκαν τα κενά στην άμυνα της Ελλάς και με δύο γκολ στο 65’ και 66’ διαμόρφωσαν το τελικό 3-0. Το 2-0 να σημειώσουμε εδώ πως το έκανε ο Σιδέρης και η Καραγιάννη με ωραίο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

 

Κανονιέρηδες Σύρου – Ελλάς Σύρου 3-0

Διαιτητής: Ζουγανέλης, Βοηθοί: Βαρθαλίτης-Φραγκογιάννη

Κανονιέρηδες (Τσούκος): Πρίντεζης, Δαρζέντας, Ρηγούτσος, Σαργολόγος, Τσούκου, Ρούσσος, Καραγιάννη, Σλοβάρι, Σίδερης, Μπαρμπούνης, Βουτσίνος

Ξανθάκης, Ρούσσος, Σάμιος, Μαραγκός, Ιονάσκου, Σουέρε, Ρούσσος Δ, Μακρυωνίτης Μ, Μακρυωνίτης Α

Ελλάς Σύρου (Ντόγος): Ρούσσος Δ, Βεργίνης, Κωνσταντινίδης, Μπουντούρης, Θωμόπουλος, Λούπας, Αρβανίτης, Ρούσσος Σ, Ρούσσος Γ, Ρίτσος, Ζαράνης

Πετρουτσάτος, Μαυρης, Νομικός, Έντισον, Ζυγομαλάς, Παπάς