Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα είναι έτοιμη για την Κυριακάτικη αναμέτρηση και με τη στήριξη του κόσμου της θα επιδιώξει να πάρει το μέγιστο των βαθμών

Τη νίκη κόντρα στην Εράνη Φιλιατρών θέλει η Ελλάς Σύρου

  • Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, 2023 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 10 Νοε. 2023 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την Εράνη Φιλιατρών θα φιλοξενήσει η Ελλάς Σύρου την Κυριακή στις 12:30. Οι Συριανοί μετά την ήττα στην Κόρινθο θέλουν τη νίκη, ώστε να παραμείνει σε τροχιά σωτηρίας και ταυτόχρονα να ανέβουν βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Στο προηγούμενο παιχνίδι με την Κόρινθο η Ελλάς Σύρου όχι μόνο ήταν καλύτερη, αλλά άξιζε και τη νίκη. Το συγκρότημα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις σε όλες τις έδρες που έχει περάσει και η βαθμολογική της θέση δεν της αξίζει. Η Ελλάς είναι μία από τις καλοδουλεμένες ομάδες της Γ’ Εθνικής, με τον Παναγιώτη Χριστοφιλέα να έχει κάνει εξαιρετική δουλειά.

Τώρα, οι Συριανοί καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δούλεψαν πάνω σε φάσεις που ο Έλληνας τεχνικός ήθελε να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα. Κυρίως οι Συριανοί δούλεψαν στα τελειώματα και τον τρόπο με τον οποίο θα στέλνουν τη μπάλα στα δίχτυα. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και ο κ. Χριστοφιλέας θα έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο να επιλέξει ανάμεσα σε «ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές».

Η Μύκονος στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής έχει ένα αρκετά δύσκολο έργο, καθώς θα χρειαστεί να ταξιδέψει στη Ραφήνα, όπου και θα φιλοξενηθεί από την Θύελλα.

Το συγκρότημα από το νησί των ανέμων δεν έχει άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών και θα παίξει απέναντι στη Θύελλα με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

 

ΑΣ Ρόδος – ΑΕΡ Αφάντου: Ρηγόπουλος (Ηλείας), Ρούσσος-Γκούντας (Αθηνών)

Θύελλα Ραφήνας  – ΑΕ Μυκόνου: Ψαρίδης (Αθηνών), Σηπάκης (Πέλλας)-Καμπιώτης (Αθηνών)

ΠΑΟ Βάρδας – Πανελευσινιακός: Πράνταλος (Αχαΐας), Πλέσσας (Ζακύνθου)-Σπυρόπουλος (Αχαΐας)

Παναργειακός  – ΠΑΣ Κορίνθου: Πουλόπουλος, Παγουρτζής (Πειραιώς)-Ιωάννου (Βοιωτίας)

Ελλάς Σύρου – Εράνη Φιλιατρών: Λιάτσος (Θεσσαλίας), Ξουρίδας-Αλεξοπούλου (Ανατ. Αττικής)

ΑΟ Πυλίου – Αστέρας Βάρης: Γουρέλης, Σερεβέτας-Παπαηλίας (Αθηνών)

Βύζας Μεγάρων  – ΑΕ Μεσολογγίου: Δρακωνάκης (Ηρακλείου), Μιχαλάς-Σατκλίφ (Κέρκυρας)

Παναιγιάλειος  – Ιάλυσος: Τριανταφύλλου (Αργολίδος), Καραμέρος-Κορδάς (Ηλείας)

ΑΕ Ερμιονίδας – Μαρκό: Αλατσάκης, Ιωαννίδης-Σηφάκης (Πειραιώς)