Χωρίς πρόβλημα ο Πανναξιακός 4-0 τον ΑΜΣ Φιλωτίου

Ο Πανναξιακός χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, έφτασε στη νίκη με 4-0 επί του ΑΜΣ Φιλωτίου. Το συγκρότημα του Γιώργου Μοστράτου ήταν καλύτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασε εύκολα σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πριν καλά – συμπληρωθούν πέντε λεπτά αγώνα είχαν σημειώσει δύο τέρματα. Συγκεκριμένα, ο Βαθρακοκοίλης στο 4’ με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0 και ένα λεπτό αργότερα ο Δεμερτζής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Γιώργου Μοστράτου.

Ο ρυθμός όπως ήταν φυσικό έπεσε, όμως ο Πανναξιακός εξακολούθησε να ελέγχει τον αγώνα. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ να παραμένει στο 2-0. Με την έναρξη της επανάληψης ο Πανναξιακός μπήκε και πάλι με όρεξη και ο Σέμε στο 66’ έκανε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 80’ με τον Γιώργο Βαθρακοκοίλη.

 

Πανναξιακός – ΑΜΣ Φιλωτίου 4-0

Διαιτητική τριάδα: Φαν Άακεν, Δεγαΐτας, Σφυρόερας

Πανναξιακός (Μοστράτος): Ποθητός, Βαθρακοκοίλης Γ., Αργυρός, Σέμε (83' Φάρκωνας), Δεμερτζής (62' Γιαννακόπουλος), Πολυκρέτης, Πίντο, Bαθρακοκοίλης Ν. (62' Ανεβλαβής), Τραγούδας, Ορφανός (71' Λίκα), Τσουρής (62' Παντελαίος).

Αναπληρωματικοί: Μανθόπουλος, Βουτσίνος, Μαυρίδης

ΑΜΣ Φιλωτίου (Προμπονάς): Μπαρόλας, Μουστάκης Ν., Βλασερός, Κρητικός, Πενίκου, Ευρυπιώτης (λ. τρ. 26' Λιαρμακόπουλος), Σαρλάνης (46' Μουστάκης Δ.), Γρατσίας (69' Ψαρράς Β.), Λεγάκης, Μαργαρίτης (69' Κιόσκου), Ψαρράς Κ.

Αναπληρωματικοί: Βασιλάκης Ε., Κοττάκης Ε.