Επέστρεψε στον πάγκο του Πύργου ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος

  • Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 30 Νοε. 2023 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Στον πάγκο του Πύργου επέστρεψε ο Αλέξανδρος Κωνσταντόπουλος, μετά την αποχώρηση από την ομάδα της Σαντορίνης του κ. Σκούνα. Ο Έλληνας τεχνικός γυρίζει στην ομάδα του Πύργου μετά τις απαραίτητες συζητήσεις που προηγήθηκαν με τη διοίκηση. Η συνολική διάρκεια του συμβολαίου του είναι για ενάμιση χρόνο κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα το προσεχές καλοκαίρι θα έχει την ευκαιρία να χτίσει την ομάδα, όπως ο ίδιος επιθυμεί.

Αυτήν τη στιγμή το συγκρότημα του Πύργου θα χρειαστεί να κάνει μία μεγάλη αντεπίθεση, προκειμένου να καταφέρει να καλύψει το… χαμένο έδαφος και να διεκδικήσει μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του Πύργου

Με χαρά ανακοινώνουμε την ανάληψη της τεχνική ηγεσίας της ανδρικής μας ομάδας από τον προπονητή Αλέξανδρο Κωνσταντόπουλο.

Μετά το επιτυχημένο έργο του ως Διευθυντής της ακαδημίας μας, όπου αφιέρωσε αποκλειστικά τον χρόνο του τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Αλέξανδρος Κωνσταντόπουλος ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση του προέδρου μας Μανώλη Νομικού και της διοίκησης και πλέον επιστρέφει στον σύλλογο, όπου έχει προσφέρει μεγάλο έργο μέχρι σήμερα.

Η συμφωνία μας έχει διάρκεια ενός χρόνου, αφού από σήμερα έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΑΟ Πύργου 

Ετικέτες: