Η Ρόδος με γκολ στο 89’ ήταν η νικήτρια στο παιχνίδι με την ομάδα του κ. Χριστοφιλέα

Ανώδυνη ήττα για την Ελλάς Σύρου

Την ήττα με 1-0 γνώρισε στη Ρόδο η Ελλάς Σύρου από την τοπική ομάδα. Το παιχνίδι ήταν στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής και με τους τρεις βαθμούς που πήρε η Ρόδος εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά, η Ελλάς Σύρου ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και δημιούργησε πολλές καλές ευκαιρίες. Οι παίκτες του κ. Χριστοφιλέα, αν και πίεσαν για το γκολ, δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλου.

Την ίδια ώρα, η Ρόδος έπαιξε με υπομονή, διεκδίκησε μέχρι τέλους τη νίκη (την είχε ανάγκη) και με ένα τέρμα στο 89’ κατάφερε να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο.

Τώρα, η ομάδα του κ. Χριστοφιλέα δεν θα έχει αρκετό χρόνο ξεκούρασης, καθώς την ερχόμενη Τετάρτη θα υποδεχθεί στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων τον ΠΑΟ Βάρδας. Το παιχνίδι αυτό θα είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς της Ελλάς και ο κόσμος θα πρέπει να βρεθεί στο γήπεδο να χειροκροτήσει όλους τους παίκτες της ομάδας, αλλά και το τεχνικό τιμ. Η Ελλάς χάρισε καθ’ όλη της φετινής αγωνιστικής περιόδου μοναδικές στιγμές και αξίζει σε όλους ένα ζεστό χειροκρότημα.

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης

8’ μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Ρόδου, ο Δούτσης έκλεψε τη μπάλα και βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μουλαρά. Ο γκολκίπερ της Ελλάς Σύρου με υπερένταση έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

10’ απάντησε στις ευκαιρίες της Ρόδου η Ελλάς Σύρου, καθώς ο Μελισσόπουλος με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής προσπάθησε να νικήσει τον Αθανασόπουλο, όμως  ο γκολκίπερ των γηπεδούχων με γροθιές έβγαλε τη μπάλα. Στην επαναφορά ο Μούντριχας με σουτ έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασόπουλου.

12’ δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Μουλαρά πέρασε η μπάλα στο σουτ του Ζαχαρού.

14’ χωρίς πρόβλημα ο γκολκίπερ της Ελλάς, απέκρουσε το σουτ του Ζούνη.

15’ άουτ πέρασε η μπάλα στο σουτ του Μπακατσέλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

32’ ο Μπαρμπαρούσης με κεφαλιά έπειτα την σέντρα του Δούτση έστειλε τη μπάλα στα χέρια του Μουλαρά, ο οποίος ήταν στη σωστή θέση.

37’ τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, ο Ζάχι βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή κι απέναντι στον Αθανασόπουλο, όμως το πλασέ που επιχείρησε ο παίκτης του κ. Χριστοφιλέα πέρασε εκτός αγωνιστικό χώρου. Ο Ζάχι στην ίδια φάση βρέθηκε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας πως έχει χτυπήσει.

50’  πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασόπουλου πέρασε η μπάλα έπειτα το σουτ του Μούντριχα από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή.

52’ χωρίς πρόβλημα ο Αθανασόπουλος στο σουτ του Μηνά.

62’ ο Μπαρμπαρούσης έκλεψε τη μπάλα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή από τον Οικονομόπουλο, όμως την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί της Ελλάς έδιωξαν πριν ο Δούμτσης γίνει απειλητικός.

64’ σε κόρνερ πέρασε η μπάλα έπειτα το σουτ του Μελισσόπουλου από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής.

73’ τεράστια ευκαιρία για την Ελλάς Σύρου με τον Μελισσόπουλο, ο οποίος δεν εκμεταλλεύτηκε το άσχημο  διώξιμο του Τρόκα.

75’ απάντησε στην ευκαιρία της Ελλάς η Ρόδος με τον Μπαρμπαρούση να αστοχεί σε κοντινή κεφαλιά μετά τη σέντρα του Τρόκα.

85’ στην αγκαλιά του Αθανασόπουλου κατέληξε η μπάλα στο σουτ του Μελισσόπουλου.

89’ οι γηπεδούχοι μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Καρδάμης με κοντινό πλασέ νίκησε τον Μουλαρά κι έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

 

Α.Σ. Ρόδου – Ελλάς Σύρου

Διαιτητής: Δημητρακόπουλος, Βοηθοί: Τριαντά και Τζανή

Α.Σ. Ρόδου: Αθανασόπουλος, Τρόκα, Καψάλης, Ζαχαρός, Καρδάμης, Ζαννάκης, Μπαρμπαρούσης, Λίμα, Ζούνης, Τσιακήρογλου, Δούμτσης

Στο πάγκο επίσης ήταν: Πατσιαβούρας, Γκολφινόπουλος, Μπουρνέλης, Ζόγκας, Κορόνα, Παπαμανώλης, Αλιμερκάι, Βανγκέλι, Καρασάββας.

Ελλάς Σύρου (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Μουλαράς, Ζαφείρης, Συριανός, Μούντριχας, Bossio, Παυλόπουλος, Μηνάς, Μελισσόπουλος, Οικονομόπουλος, Ζάχι, Μπακατσέλος

Στο πάγκο επίσης ήταν: Παπαδόπουλος, Σακελλαρίου, Κασάπης, Medri, Πρεβεζιάνος, Παραβαλος, Ρούσσος