Η ομάδα του κ. Σαλέπη πέρασε από την Πάρο, επικρατώντας με 1-2 της τοπικής ομάδας

Σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση ο Παμμηλιακός

  • Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024 - 06:20
  • /   Eνημέρωση: 22 Απρ. 2024 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Παμμηλαικός έκανε μία τεράστια νίκη μέσα στην Πάρο, επικρατώντας της τοπικής ομάδας στο γήπεδο της Παροικιάς με 1-2 και ανέβηκε στη δεύτερη θέση. Το παιχνίδι εξ αρχής ήταν αμφίρροπο και αρκετά σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Παμμηλαικός και Α.Ε. Πάρου έπαιζαν για τη δεύτερη τιμητική θέση, αλλά και για το ποια ομάδα θα αποκτήσει το δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Να σημειώσουμε εδώ πως τόσο η Α.Ε. Πάρου, όσο και ο Παμμηλιακός τις τελευταίες ώρες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να δώσουν το ”παρών” στα μπαράζ. Αυτό, όπως ήταν φυσικό, ανέβασε κατακόρυφα την θερμοκρασία, αφού ο νικητής θα αποκτούσε το πλεονέκτημα.

Όπως αναφέρουμε παραπάνω, ο Παμμηλιακός με τη νίκη του αυτή έφτασε τους 17 βαθμούς, έναντι των 16 που παρέμεινε η Α.Ε. Πάρου. Την τελευταία αγωνιστική η ομάδα της Μήλου θα ταξιδέψει στη Σύρο, όπου και θα φιλοξενηθεί από τον Αίαντα Σύρου, ενώ η Πάρος θα παίξει με την Θύελλα Καμαρίου.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, Α.Ε. Πάρου και Παμμηλιακός μπήκαν με αρκετά καλή διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με έναν μακρινό… κεραυνό από τον Σαμπάν Μουράι, ο οποίος νίκησε τον Μακαπαγκάλ στο 11’.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα, καθώς κατάφεραν στο 17’ με τον Στεφανίδη, έπειτα από μακρινή μπαλιά Πλιάκη, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με αποτέλεσμα τα δύο σωματεία να πάνε στα αποδυτήρια, έχοντας αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς για τη συνέχεια.

Η ομάδα του κ. Σαλέπη στη μοναδική ευκαιρία που είχε στο δεύτερο ημίχρονο στο 55’ με τον Παππά, μετά την πολύ ωραία συνεργασία του Σάντα με τον Τόσκα, έκανε το 1-2 και ανέτρεψε πλήρως της εις βάρος του κατάσταση.

Από εκεί και πέρα, η Πάρος ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Όλα αυτά γιατί ο εξαιρετικός Μακαπαγκάλ κράτησε το υπέρ της ομάδας του αποτέλεσμα.

Τέλος να σημειώσουμε εδώ πως και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 92’ αποβλήθηκε ο Τιάμ, αλλά και στο 95’ ο Χατζίγια.

 

Α.Ε. Πάρου – Παμμηλιακός 1-2

Διαιτητική τριάδα: Ζαράνης, Κουζούμης και Βακόνδιος

ΑΕ Πάρου (Γαβαλάς): Νικολακόπουλος, Μανδραβέλης, Κρητικός Δ. (35' λ. τρ. Κρητικός Σ.), Τάσιος, Καμπάσης, Παντελαίος (69' Χατζίγια), Κρητικός Ε., Μουράι, Μακρίδης, Φαντιγκά (78' Σαντανάμο), Γκασίσου

Παμμηλιακός (Σαλέπης): Μακαπαγκάλ, Σάντα, Μαυρογιάννης Π., Μαυρογιάννης Α. (65' Κύρκος), Φαλ, Δίντσης, Ζηλιαχοβάλης (56' Γάλλης), Παππάς, Τόσκα (68' Τιαμ), Στεφανίδης (33' Κόντη), Πλιάκης

 

Η Βαθμολογία της Β’ φάσης της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

24

9

7

1

1

23

3

2.

Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

17

9

5

2

2

18

11

3.

Α.Ε. ΠΑΡΟΥ

16

9

4

2

3

14

15

4.

Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

11

9

3

2

4

14

15

5.

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ

10

8

2

2

4

10

18

6.

Α.Ο. ΠΑΓΟΥ

1

8

0

1

7

7

24

 

 

Παρατηρήσεις:

Το σωματείο 'Α.Ε. ΠΑΡΟΥ' έχει +2 βαθμούς. BONUS 2 ΒΑΘΜΩΝ ΩΣ 1ος ΤΟΥ 2ου ΟΜΙΛΟΥ
Το σωματείο 'Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ' έχει +2 βαθμούς. BONUS 2 ΒΑΘΜΩΝ ΩΣ 1ος ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ
Το σωματείο 'ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ' έχει +2 βαθμούς. BONUS 2 ΒΑΘΜΩΝ ΩΣ 1ος ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ