Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα επικράτησε με 2-5 του Πανελευσινιακού στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής

Με πεντάρα έκλεισε τις υποχρεώσεις της στη Γ’ Εθνική η Ελλάς Σύρου

Η Ελλάς Σύρου δεν είχε πρόβλημα να περάσει και από την Ελευσίνα, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 2-5. Το συγκρότημα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα έκλεισε την χρονιά όπως πραγματικά της άξιζε, καθώς ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με μία ακόμη σπουδαία εμφάνιση και μεγάλη νίκη. Οι Συριανοί με την νίκη τους αυτή έφτασαν τους 63 βαθμούς, σε μία πραγματικά ονειρική χρονιά.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, η Ελλάς Σύρου προηγήθηκε με τον Μηνά στο 23’, για να ισοφαριστεί με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ να παραμένει στο 1-1.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους το συγκρότημα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα μπήκε φουριόζο, καθώς ήθελε να καθαρίσει όσο πιο σύντομα γινόταν την υπόθεση… νίκη.

Ο Μελισσόπολος στο 48’ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα της Σύρου, κάνοντας το 1-2 και ο Μηνάς στο 60’ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Ο Ρομέο Μεντρί μετά το γκολ κόντρα στην Βύζα Μεγάρων στη Σύρο, σκόραρε και στην Ελευσίνα κάνοντας το σκορ 2-4.

Το τελικό 2-5 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα (92’) με τον Κασάπη να κλείνει την χρονιά για τον ίδιο και για την Ελλάς Σύρου με γκολ.

Οι Συριανοί πλέον θα αρχίσουν τις ολιγοήμερες διακοπές λόγω των εορτών του Πάσχα και αμέσως μετά θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Βέβαια, κάποιες συζητήσεις έχουν ήδη γίνει, όμως τα πάντα είναι ρευστά και άπαντες βρίσκονται στην… αναμονή.